Näytetään 18 tuotetta

Loctite on tarjonnut sekä kuluttajille että teollisuudelle lujia liimaratkaisuja 1950-luvulta asti, jo yli 60 vuoden ajan. Loctite kehittää tuotteitaan jatkuvasti entistä paremmiksi ja on tuotekehityksessään uraa uurtava brändi. Loctiten liimatuotteet ovat nopeita, lujia, kestäviä ja helppokäyttöisiä. Mitä muuta pikaliimalta voisi toivoa?

Loctiten liimoilla korjaat lähes mitä vaan

Loctiten liimoilla kiinnität puun, metallin, nahkan, kumin, posliinin, paperin ja monet muovit. Tarkista, mitä materiaalia korjattava muovi on, jotta varmistut liiman sopivuudesta kyseiselle muoville. Loctiten vaihtoehdoista löydät myös sopivan pikaliiman muoville. Ennen kuin ryhdyt toimeen, valmistaudu seuraavin toimenpitein. Varmista ennen liimaamista, että kummatkin pinnat ovat puhtaita, kuivia ja asettuvat tiiviisti vastakkain. Liimaa annostellaan vain toiselle pinnalle ja pinnat puristetaan yhteen. Liiman kuivumisajasta riippuen, osia pitää pitää hetki yhdessä. Lue liiman käyttöohjeet aina pakkauksesta ja noudata niitä huolellisesti, saadaksesi aikaan mahdollisimman lujan ja kestävän lopputuloksen. Sulje liiman korkki välittömästi käytön jälkeen, jottei se kuivu. Liimat suositellaan yleensä säilytettäväksi kuivassa ja viileässä paikassa, mutta tämäkin kannattaa aina varmistaa tuotteen pakkauksesta. Ethän anna Loctiten voimakkaita tuotteita pikkulasten käsiin.  

Rikkoutuneiden tavaroiden korjaaminen ei suinkaan ole Loctiten tuotteille ainoa käyttötarkoitus. kestävillä liimoilla voit myös koristella erilaisia materiaaleja, esimerkiksi nahkaiset puhelimen kuoret tai puiset valokuvakehykset. Liimaa vaikka magneetteja pikkueläimiin ja näin saat jääkaapillesi uuden ilmaan hetkessä. Askartelussa vain mielikuvitus on rajana.

Joka kodin vakiovarustukseen kuuluu Loctiten 60sec. yleisliima. Liima kuivuu nopeasti, mutta antaa hieman aikaa säätää liimattavien osien asentoa. Geelimäinen koostumus ei valu ja pikaliima kuivuu läpinäkyväksi. Loctiten klassikko on SuperGlue-yleisliima, joka kestää vettä, konepesua ja jopa lämmönvaihtelua. Epoksiliima sekoitetaan kahdesta osasta, jolloin siteestä muodostuu erittäin vahva ja kestävä. Loctiten liimoista löytyy sekä harjaspäällä että kapealla kärjellä varustettuja annostelijoita. Valitse sopiva kärki liimattavan pinnan mukaan. Harjaksilla on helpompi levittää liimaa isommalle alueelle, terävä kärki sopii pikkutarkkaan työhön.

Loctite ja muut liimat K-Raudasta

Loctite on Henkelin valmistama brändi. Saman konsernin valikoimasta löytyy myös Pattex-puu- ja asennusliimat. Tutustu myös muihin Henkel-tuotteisiin K-Raudan verkkosivuilla. Meiltä löydät liiman kuin liiman mihin tahansa tarpeeseen. Valikoimastamme löydät monet yleisliimat, kontaktiliimat ja asennusliimat.