Näytetään 4 tuotetta

Mechanix wearin hanskat on suunniteltu kestämään kovaa työskentelyä ja vaativia harrastusympäristöjä. Mechanix-hanskoissa on huomioitu käden anatomia, jotta hanskoista on saatu mahdollisimman ergonomiset käyttää. Käytetyt materiaalit ovat laadukkaita ja kestäviä, käyttömukavuudesta tinkimättä. 

Hyvä pito on tärkeä ominaisuus, kun käsitellään esim. työkaluja tai harrastusvälineitä. Käsineet soveltuvat erityisen hyvin muun muassa rakennustyömiehille, mekaanikoille, metsästäjille, moottoripyöräilijöille ja sotilaille. Mechanix-hanskat ovat esimerkiksi erityisen hyvä renkaanvaihtoon. 

Monessa työympäristössä ja lajissa rapa roiskuu ja kämmenet hikoavat, ja siksi onkin hyvä, että Mechanicsin hanskat voi hyvin pestä koneessa. Mechanix wearin juuret ovat tiukasti kiinni autourheilussa, sillä alkuperäiset Mechanix hanskoja käytettiin ensimmäistä kertaa vuonna 1991 NASCARin Daytona 500 -tapahtumassa. Korkealaatuiset Mechanix hanskat tulisi löytyä jokaisesta laatua arvostavan työkalupakista, autotallista ja harrastusvälineiden joukosta. Tutustu K-Raudan valikoimasta löytyviin Mechanix Original, Fastfit Woodland, Fastfit 4X, Mechanix M-Pact, Fastfit Hi-Viz, Fastfit Insulated ja Mechanix Winter Impact käsineisiin, ja osta käsineet niin omaksi kuin lahjaksi.