Näytetään 51 tuotetta

Valmista aitoa italilaista kiviuunipizzaa kotonasi

Maukasta ravintolatason pizzaa kotonasi! Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Ooni-pizzauunit mahdollistavat rapeapohjaisten ja herkullisten pizzojen valmistamisen helposti ja nopeasti kotonasi. Herkullisen pizzan salaisuus on laadukas lämpöä varaava paistokivi, pizzauunille tyypillinen kuuman ilman kierto, joka virtaa myös pizzan yli, aito elävä tuli sekä korkea paistolämpötila.

Nestekaasu, grillihiili, puu vai pelletti?

Laadukkaat Ooni-pizzauunit toimivat mallista riippuen joko kaasulla, hiilillä tai pelleteillä. Käyttövoimasta riippumatta pizzauunit lämpenevät nopeasti jopa 500 °C:n paistolämpötilaan. Pizza valmistuu nopeasti ja oikeaoppisesti jopa 60 sekunnin paistoajalla. Ooni-tuotevalikoimasta löydät kaikki tarvitsemasi varusteet. Kotipizzerian varustuksesta on hyvä löytyä esimerkiksi pizzalapio, pizzauunin suojapeite, lämpömittari, pizzaleikkuri, pizzakivi sekä pizzauuniharja. Kaiken tarvittavan köydät K-Rauta.fi-verkkokaupasta!

Valikoimastamme löydät myös grillit ja savustimet sekä katokset ja kodat, joiden suojissa voit suussasulavaa pizzaa valmistaa.