Näytetään 99 tuotetta

Teräketjut ja terälaipat, pihakoneiden ja puutarhakoneiden tarvikkeet, työturvallisuustuotteet ja monet muut Oregonin korkealaatuiset, kestävät tuotteet, joihin voit luottaa joka päivä, löytyvät K-Raudan valikoimasta.

Parempi tapa leikata puuta

Eräänä viileänä syyspäivänä vuonna 1946 yhdysvaltalainen metsuri / keksijä Joseph Buford Cox oli pilkkomassa polttopuita, kun puukuoriaisen toukka kiinnitti hänen huomionsa. Toukka eteni helposti läpi terveen puun niin poikki puun syiden kuin myötäillen niitä. Joseph oli kokenut metsuri, mutta tuohon aikaan moottorisahat olivat kömpelöitä ja painavia, eikä teräketjukaan ollut kouruhampainen, kuten nykyään. Ketjun teroitus ja muu huolto vei paljon aikaa. Tarkasteltuaan uteliaana puukuoriaisen toukan etenemistä, Joseph ymmärsi, että toukan sujuvan etenemisen läpi puun mahdollistivat sen vuorottelevat C:n muotoiset leuat. Näin syntyi idea moottorisahan teräketjun perusrakenteeseen, joka on edelleen laajalti käytössä.

Ensimmäinen vallankumouksellinen Josephin kehittämä Cox Chipper Chain -teräketju valmistettiin ja myytiin marraskuussa 1947. Näin sai alkunsa Oregon Saw Chain Manufacturing Corporation, jossa oli neljä työntekijää ja yksi tuote. Nykyään Oregon-brändi on osa Oregon Tool Inc -yhtiötä, jolla on yli 3000 työntekijää ja tuhansia tuotteita.

Huippulaatua ammattilaisille

Se, mikä alkoi yhden miehen nerokkaasta ideasta, on kasvanut perinnöksi huippuluokan tuotteita, joita ahkerat ammattilaiset käyttävät kaikkialla maailmassa.

Oregon on erikoistunut erityisesti sahoihin ja sahanteriin, joita se valmistaa eri tarkoituksiin, kuten puun kaatamiseen, sahaukseen ja halkaisuun. Kun tarvitset lujemman tai vahvemman tai kevyemmän moottorisahan, olipa urakkasi sitten iso tai pieni, voit luottaa Oregoniin.

Jos etsit tarviketta tai varaosaa saadaksesi pihakoneesi tai puutarhakoneesi, kuten trimmerin tai ruohonleikkurin, uudelleen käyntiin tai haluat viedä laitteesi suorituskyvyn uudelle tasolle, Oregon tarjoaa täyden valikoiman ammattitason osia, jotka sopivat lähes kaikkiin merkkeihin ja malleihin.

Oregon huolehtii myös työturvallisuudestasi tarjoamalla valikoiman työvaatteita, työkenkiä, käsineitä, kypäriä ja kuulosuojaimia.

Oregon-tuotemerkin ytimessä on usko kovaan työhön ja siihen, että työ tulee tehdyksi heti ensimmäisellä kerralla parhaalla mahdollisella tavalla. Olipa alasi esimerkiksi metsätalous, puiden hoito tai viherrakentaminen, voit luottaa Oregon-tuotteiden korkeaan laatuun ja kestävyyteen.

Tutustu K-Raudan laajaan ja kattavaan Oregon-tuotteiden valikoimaan verkkokaupassamme tai K-Rauta-myymälöissä!