Näytetään 192 tuotetta

Osmo Color - luonnonmukaiset raaka-aineet ja riittoisat tuotteet

OsmoColor haluaa tukea kestävää pinnankäsittelyä suomalaisissa kodeissa. He suosivat luonnonmukaisia raaka-aineita ja korkeaa riittoisuutta, jotta voit hyvillä mielin uusia kotiasi ja päästä pitkälle vähemmällä. OsmoColor:ille on tärkeää, että onnistut ja luot aikaa kestäviä pintoja, ja sen takia tuotekehitystä tehdään ensisijaisesti pintojen ehdoilla.

Osmo Color panostaa kasviöljypohjaisiin tuotteisiin niiden hyvän säilyvyyden ja pinnan erinomaisen kestävyyden vuoksi. Käsittelyn työvaiheita nopeuttaa se, että öljypohjaisilla valmisteilla puupinta ei nosta tikkuja pystyyn, joten välihiontoja ei tarvita. Lisäksi kasviöljypohjaisten tuotteiden valmistusprosessi on yksinkertainen ja vie vain vähän energiaa.

Arvot ohjaavat Osmo Colorin toimintaa

Arvot ohjaavat Osmo Colorin toimintaa ja päätöksentekoa. Ne ovat osa isompaa kokonaisuutta, joista muodostuu yrityksen perusta. Yrityksen määrittelemät viisi arvoa ovat;

  1. Vaalitaan ympäristöä ja ihmisyyttä
  2. Tehdään yhdessä ja autetaan toisiamme
  3. Ollaan läpinäkyviä ja avoimia
  4. Pidetään tekemisessä mukana ilo ja positiivisuus
  5. Hullutellaan ja rikotaan rajoja

Osmo Colorin pitkä historia

Sarbon Woodwise Oy toimii Osmo Color -tuotteiden maahantuojana ja markkinoijana Suomessa. Sarbon Woodwise Oy on osa vuonna 1878 perustettua saksalaista perheyhtiötä, joka toimii puunjalostuksen sekä rakennustarvikekaupan aloilla. Puulle tarkoitettuja pintakäsittelyaineita yritys on valmistanut vuodesta 1964 lähtien. Maalitehtaalla Saksassa on oma laboratorio, jossa tehdään jatkuvaa tuotekehitystä ja tutkimusta.