Näytetään 597 tuotetta

Svedbergs on pohjolan johtava kylpyhuonekalusteiden valmistaja. Yritys on valmistanut kylpyhuonetuotteita vuodesta 1962. Svedbergsin tavoitteena on suunnitella, valmistaa ja markkinoida täydellistä kylpyhuonetta, lähtökohtana aina kuluttajien tarpeet.

Svedbergs-kalusteet valmistetaan Ruotsissa

Valmistamalla suurimman osan tuotteistaan omilla tehtaillaan Dalstorpissa, Ruotsissa, taataan, että tuotteet vastaavat korkeita vaatimuksia designissa, toiminnoissa ja kestävyydessä. Svedbergsin valikoimasta löydät kaiken, mitä kylpyhuoneessa tarvitaan: kalusteet, suihkuseinät, hanat, saniteettiposliinit, pyyhekuivaimet, ammeet ja lisätarvikkeet. Sopivat ratkaisut niin pieniin kuin suurempiinkin kylpyhuoneisiin.

Valitse Svedbergs-kalustesarjojen joukosta omaan kylpyhuoneeseesi sopiva kokonaisuus

Valikoimastamme löydät Svedbergs kylpyhuonekalusteet allaskaapeista pesualtaisiin. Tutustu suosittuihin sarjoihin, kuten Svedbergs Skapa ja Svedbergs Intro ja nosta kylpyhuoneesi ilme uudelle tasolle. Svedbergs Skapa –kylpyhuonekalusteiden suunnittelussa korostuvat laatu tyylikäs muotoilu, yksityiskohdat ja toiminnallisuus. Pienemmässäkään kylpyhuoneessa ei ole syytä tinkiä laadusta tai tyylistä. Skapa kalustesarjasta löydät ajattoman tyylikkäät vaihtoehdot, jotka soveltuvat erityisesti kompakteihin kylpyhuoneisiin.  

Svedbergs Stil -kalusteiden joukosta löydät lukuisia vaihtoehtoja, joista voit rakentaa omaan kylpyhuoneeseesi istuvan kokonaisuuden. Tyylikkään muotoilunsa lisäksi Svedbergs Stil –sarjan kalusteet on varusteltu käyttömukavuutta lisäävillä ominaisuuksilla, kuten allaskaappien laatikoiden sisältä löytyvillä puisilla lokeroilla ja pohjamatolla, jotka tekevät kylpyhuonetarvikkeiden säilyttämisestä vaivatonta.

Svedbergs Intro -kylpyhuonekalusteet yhdistävät käytännöllisyyden ja kestävyyden. Puhdaslinjaisten Intro-kalusteiden joukosta löydät peltiset allaskaapit ja peilikaapit, jotka kestävät takuulla kovempaakin käyttöä. Intro-kylpyhuonekalusteet soveltuvat kokonsa puolesta erinomaisesti myös kompaktimpiin kylpyhuoneisiin.

Ohjeet ja ideat kylpyhuoneremonttiin >> Kaikki kylpyhuonekalusteet >>