Näytetään 76 tuotetta

Unidrain-linjalattiakaivot ovat tyylikkäitä

Unidrainin linjalattiakaivot saivat alkunsa vuonna 2003 arkkitehti Claus Dyren kynästä. Unidrain-lattiakaivoista tuli tunnettuja tyylikkäästä muotoilustaan sekä käytännöllisyydestään. Tanskalainen muotoilu on malliesimerkki pohjoismaisesta designista, joka puhuttelee ympäri maailmaa. Unidrain-lattiakaivot on mahdollista asentaa seinän viereen tai vapaasti esimerkiksi lattialaattojen mukaan, mikä mahdollistaa monenlaiset tyylikkäät ratkaisut kylpyhuoneen designissa.

Unidrainin alkuperäinen ClassicLine-mallisto sisältää ruostumattomasta teräksestä valmistetun kehyksen sekä erilaisia ritilöitä, joiden kuvioinneista voi valita mieleisensä. Unidrain HighLine-mallistossa ritilä on korvattu yhtenäisellä paneelilla. Paneeli on mahdollista päällystää esimerkiksi ympäröivän lattian materiaalilla, jolloin kylpyhuoneen ja Custom-kaivon ilme pysyy yhtenäisenä. HighLine-mallistosta löytyy myös metallin väreillä leikittelevä Colour-laajennus. Mallistot ovat saatavilla useissa eri mitoissa ja linjalattiakaivon asentaminen on mahdollista niin uusiin kuin saneerauskohteisiin. Unidrain valmistaa huoneen kulmaukseen sopivia kulmalattiakaivoja. Sinunkin kylpyhuoneeseesi löytyy varmasti sopiva Unidrain-ratkaisu. Kysy lisää K-Raudan asiantuntijoilta!

Säännöllinen puhdistus pitää Unidrain-kaivon siistinä

Säännöllinen puhdistus ja hoito pitävät Unidrain-kaivosi pidempään kauniina ja toimivana. Suihkuta mieto puhdistusaine pehmeälle liinalle ja pyyhi kaivon pinta puhtaaksi. Huuhtele puhdistusaineen jäämät pois vedellä. Sormen jäljet saa pois ruostumattomasta teräksestä mikrokuituliinalla. Älä käytä jauhemaisia puhdistusaineita tai klooria tai vetyperoksidia sisältäviä puhdistusaineita, jotka saattavat vahingoittaa Unidrain-kaivon pinnoitetta. Irrota roskasihti ritilän alta ja puhdista myös se. Vesilukon voi puhdistaa purkamalla sen ja huuhtelemalla lämpimällä vedellä tai miedolla pesuaineella.

Tutustu Unidrain-valikoimaan verkossa tai tule myymäläämme kuulemaan lisää. Laajan lattiakaivovalikoimamme lisäksi saat meiltä neuvot ja ohjeet. Asiantuntijamme osaavat auttaa linjalattiakaivon valinnassa sekä koko kylpyhuoneremontin suunnittelussa. Tervetuloa ostoksille K-Rautaan!