Näytetään 1 tuotetta

Weckman kattopellit K-Raudasta

K-Raudan osaava henkilöstö auttaa sinua mielellään kattoprojektiisi liittyen. Tarvitsetpa sitten uuden katteen vanhan ja kuluneen tilalle tai rakenteilla olevan talosi suojaksi, kauttamme saat kattavan valikoiman Weckman kattopeltejä sekä oheistarvikkeita. Tule siis lähimpään K-Rautaan keskustelemaan projektistasi ammattilaisten kanssa.

Weckman historia

Vuonna 1962 perustettiin yhtiö nimeltä Weckman Konepaja Oy. Yhtiö valmisti traktori perävaunuja käytetyistä kuorma- ja linja-autojen rungoista esimerkiksi maatalouden käyttöön. Vuonna 1967 aloitettiin ensimmäisen, vieläkin tuotannossa olevan kattoprofiilin W-2 uralevyn valmistus. Teräskatetuotannon kasvaessa voimakkaasti ja sen muodostaessa entistä suuremman osan liikevaihdosta, rakennettiin vuonna 1978 uudet tuotantotilat raaka-ainevarastoineen katto- ja seinälevytuotantoa varten. 1990-luvulla tapahtunut viennin osuuden voimakas kasvu, johti siihen, että vuonna 1997 yrityksen nimi muutettiin Weckman Steel Oy:ksi.

100 % kotimainen

Weckman Weckman on sata prosenttisesti suomalaisessa omistuksessa oleva perheyritys ja suurin suomalaisessa omistuksessa oleva kattopeltien ja -tuotteiden asiantuntijayritys. Weckmanin korkealuokkaiset teräskatteet ovat suojanneet koteja ja muita rakennuksia Suomessa ja maailmalla yli 55 vuoden ajan. Weckmanin teräsosaamisen juuret ulottuvat aina 1750-luvulle. Ensimmäiset Weckmanin seppätuotteet valmistettiin lähes 300 vuotta sitten. Sukupolvelta toiselle siirtyneet teräksenkäsittelytaidot näkyvät nykyään kymmenillä tuhansilla katoilla ja seinillä.

Weckman peltikatto

Weckman tarjoaa kattorakentamiseen ja remontointiin yli 200 vaihtoehdon teräskatevalikoiman. Weckman katteet sopivat niin omakotitalojen, rivitalojen kuin kerrostalojenkin kattoihin. Jatkuva tuotekehitys varmistaa että tuotteet ovat huippulaatua, niin kestävyyden, toimivuuden kuin ulkonäönkin suhteen. Weckmanin kattoihin on voinut luottaa aina, nyt ja pitkälle tulevaisuuteen.