K-Rauta-hero-banner

K-Rauta Espoon keskuksen kauppiaaksi Jarmo Turunen

Turusen matka rautakauppiaaksi alkoi perheyrityksestä Helsingissä. Uusi kauppias lupaa jatkaa asiakkaiden toivomien tuotteiden ja palvelujen kehittämistä K-Rauta Espoon keskuksessa.

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 29.12.2020

K-Rauta Espoon keskuksen kauppiaaksi Jarmo Turunen

Jarmo Turunen aloittaa K-Rauta Espoon keskuksen kauppiaana vuodenvaiheessa. Turusen matka rautakauppiaaksi alkoi perheyrityksestä Helsingissä. Uusi kauppias lupaa jatkaa asiakkaiden toivomien tuotteiden ja palvelujen kehittämistä K-Rauta Espoon keskuksessa.

Rautakauppa tuli Turuselle tutuksi ensin perheyrityksessä K-Rauta Herttoniemessä ja K-Rauta Kannelmäessä Helsingissä. Keskossa kului tämän jälkeen yli 10 vuotta rautakaupan ketjuohjauksen ja kansainvälisten tehtävien parissa, mutta äidin kauppiasuraa seuraten myös poika siirtyi kauppiaaksi. Kauppiastyön Turunen aloitti K-Rauta Ruoholahdessa vuonna 2015, josta hän siirtyy nyt K-Rauta Espoon keskukseen kauppiaaksi.

Turunen näkee hyvän työyhteisön merkityksen olennaisena kaupan työssä. ”Kauppiasurassa minua kiehtoo asiakastyytyväisyyden kasvattaminen yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa”, Turunen sanoo. K-Rauta Espoon keskuksessa on noin 80 työntekijää. ”Jatkamme yhdessä henkilökunnan kanssa kaupan toiminnan kehittämistä niin kuluttaja-asiakkaille kuin yritysasiakkaille. Asiakkaiden toiveita tuotteista ja palveluista kuunnellaan herkällä korvalla”, Turunen lisää.

Omaksi suosikikseen K-Raudan suomalaisten tuotteiden valikoimasta Turunen nostaa Sinituotteen SINI-rikkasetin, joka on kauppiaan mukaan kovassa käytössä kotona. Vapaa-ajallaan uusi kauppias viihtyy talvisin laskettelun ja kaukalopallon parissa. Kesällä arjesta irrottaa moottoripyörämatkailu.

Uusi kauppias toivottaa kaikki nykyiset ja uudet K-Rauta Espoon keskuksen asiakkaat tervetulleiksi ostoksille. ”Tervetuloa tutustumaan ja kertomaan, mitä toiveita teillä on kaupallemme. Haluamme koko henkilökunnan voimin varmistaa, että asiointi K-Rauta Espoon keskuksessa on yllättävän helppoa”, Turunen summaa.

Lisätietoja: K-kauppias Jarmo Turunen, puh. 050 328 3498, [email protected]

K-Rauta Espoon keskus Jarmo Turunen 201229 www

K-Rauta – Yllättävän helppoa Me K-Raudassa autamme niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa mahdollisimman vaivattomasti. Laajin valikoima ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Sinua palvelee 131 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. www.k-rauta.fi