Heikki Korpela K-Rauta Pudasjärven kauppiaaksi – Kolmen kaupan valikoima asiakkaiden saatavilla

K-Rauta Pudasjärvi saa uuden kauppiaan Heikki Korpelasta, joka aloittaa kauppiaana 22. huhtikuuta. Korpela jatkaa myös K-Rauta Kuusamon ja K-Rauta Suomussalmen kauppiaana. Pudasjärven K-Raudassa Korpela aikoo panostaa asiantuntevan asiakaspalveluun, kuten muissakin kaupoissaan.

KR HeikkiKorpela

Korpelalla, 57, on takanaan pitkä ura ensin rautakaupan myyjänä, sitten Keskolla valikoimaneuvojana, kunnes kauppiasura alkoi Kuusamon K-Raudasta vuonna 2011. K-Rauta Kuusamon jälkeen Korpelan kauppakokonaisuuteen ovat tulleet mukaan K-Rauta Suomussalmi viitisen vuotta sitten sekä viimeisimpänä K-Rauta Pudasjärvi. Kolmen kaupan etuna on Korpelan mukaan se, että asiakkaalle voidaan taata entistä laajempi valikoima.

”Toimitamme parhaimmillaan saman päivän aikana tarvittavat tuotteet kaupasta toiseen, eli pystymme tarjoamaan asiakkaille yhtä kauppaa laajemman valikoiman”, Korpela kertoo kolmen kaupan tuomista hyödyistä.

Uudistuksiakin K-Rauta Pudasjärven valikoimaan on tulossa.

”Sen jo tiedän, että ainakin sisustuspuolta lähdetään kehittämään ja rakennus- ja puutavaran valikoima on tietenkin tärkeä osa kokonaisuutta täälläpäin Suomea. Kauppiasvaihdos ajoittuu juuri kevätsesongin alkuun, joten nyt keskitymme palvelemaan asiakkaita mahdollisimman hyvin kiireisen kesäkauden ja kuuntelemaan asiakkaiden uudistustoiveita”, Korpela kertoo.

Tarjolla asiantuntevaa palvelua

Heikki Korpela panostaa kaupoissaan asiakaspalveluun ja henkilökunnan osaamiseen. Korpela kannustaa niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaita hyödyntämään paikallista palvelua ja käyttämään hyväksi K-Raudan ammattitaitoisen henkilökunnan apua.

”Kaupoissani on töissä kokeneita rautakaupan ammattilaisia, joilla on valtavasti monipuolista osaamista. Meidän vahvuutemme on nyt ja jatkossakin se, että olemme läsnä paikkakunnalla ja meiltä saa henkilökohtaista palvelua. Meiltä saa aina kysyä neuvoa”, Korpela muistuttaa.

Korpelan kolme K-Rautaa työllistävät yhteensä noin 30 vakituista työntekijää. Kesäsesongin aikaan henkilökunnan määrä nousee noin neljäänkymmeneen.

Korpela asuu Kuusamossa myös samassa yrityksessä töissä olevan vaimonsa Olgan sekä nuoremman poikansa kanssa. Korpelan perheessä on nykyisin rautakauppiaita kahdessa polvessa, sillä vanhempi poika Arttu aloitti syksyllä K-Rauta Levin kauppiaana. Korpelan vapaa-aika kuluu ”pohjoisen perinteisten harrastusten”, eli metsästyksen ja kalastuksen sekä moottorikelkkailun merkeissä.