K-Rauta-hero-banner

Arttu Heikkilä K-Rauta Kauhajoen kauppiaaksi

Arttu Heikkilä aloittaa kauppiasuransa ja ottaa K-Rauta Kauhajoen vetovastuulleen 12.12.

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 11.12.2020

Arttu Heikkilä K-Rauta Kauhajoen kauppiaaksi

Arttu Heikkilä aloittaa kauppiasuransa ja ottaa K-Rauta Kauhajoen vetovastuulleen 12.12.

Arttu Heikkilä kertoo, että hänen työuransa ensimmäinen oikea työpaikka oli rautakaupassa. ”Kauppiasuralle siirtymisen myötä toivottavasti myös viimeinen”, Heikkilä toivoo.

Arttu Heikkilä Kauhajoki

Taustallaan Arttu Heikkilällä on kaupalliset opinnot sekä työn ohessa hankitut myyjän ja kaupan alan esimiehen tutkinnot. ”Työurani on alkanut pienestä Rautiasta Mäntässä 18-vuotiaana, ja se jatkui 12 vuotta useissa eri rautakaupan tehtävissä kahdessa eri K-Raudassa. Erityisellä lämmöllä muistelen urani alkua pienessä kaupassa, jossa osaaminen kehittyi laaja-alaisesti monipuolisten tehtävien ja hyvien mentoreiden avulla”, muistelee Heikkilä.

Heikkilän kyvyt oli huomattu, ja hän siirtyi viideksi vuodeksi taloteollisuuden myynnin johtotehtäviin, mutta kauppiasura oli kuitenkin hänelle ollut selkeä tavoite nuoresta asti. Tämän vuoden alussa hän lähti hakeutumaan kohti K-kauppiaan uraa. ”Kiitän K-Rauta Kuninkojan kauppiasta Sami Aaltoa luottamuksesta rautakaupan paluumuuttajaa kohtaan. Sain mahdollisuuden valmistautua tuleviin haasteisiin ja tukea tähän alkavaan matkaan.”

Palveluja ja valikoimia kehitetään asiakastoiveiden mukaan

K-Rauta Kauhajoki on alueellisesti merkittävä toimija ja kauppias-Arttu toivottaa kaikki tervetulleeksi kaupalle joko ostoksille tai muuten vain tutustumaan: ”Oveni on aina auki ja otan enemmän kuin mielelläni vastaan palautetta palveluista ja valikoimista.”

Kauppa työllistää kauppiaan lisäksi yhdeksän vakituista ja kausityöntekijöitä tarpeen mukaan. ”Aloitamme osaavan henkilökuntamme kanssa valikoimien ja palveluiden kartoittamisen. Ensimmäisenä kehitämme maalauksen ja muun sisustamisen osastoa”, lupaa Heikkilä. ”Palvelemme ammattitaitoisesti sekä kuluttaja-asiakkaita että rakennusalan ammattilaisia ja rakennusteollisuutta monipuolisella valikoimalla.”

”Odotan innolla pääseväni tutustumaan kauhajokelaisiin. K-Rauta Kauhajoki on uudehko viihtyisä myymälä ja siellä on panostettu siihen, että asiointi on turvallista, valikoimamme on hyvä ja henkilökunta iloista, osaavaa ja palvelualtista”, Heikkilä kehaisee. ”Tulemme yhdessä ylpeinä kehittämään erinomaista asiakaspalvelua ja asiakkaitamme mahdollisimman hyvin palvelevaa valikoimaa.”

Puutavara kauppiaan suosikki suomalaisten tuotteiden valikoimista

Omaksi suosikikseen K-Raudan suomalaisten tuotteiden valikoimista Heikkilä paljastaa kotimaisen puutavaran: ”Metsäteollisuus on ollut pitkään suomalaisen yhteiskunnan selkäranka, ja se työllistää meidän lisäksemme metsänomistajista ja metsureista aina teollisuuden sekä rakennustyöntekijöihin asti.”

Arttu Heikkilän perheeseen kuuluu vaimo, joka jatkaa omassa ammatissaan hoitoalalla, mutta hänetkin voi nähdä kaupalla auttamassa. Vapaa-ajalla kauppias rentoutuu ulkoillen, lukien ja matkustellen.

Lisätietoja: K-kauppias Arttu Heikkilä, puh. 045 656 8012, [email protected]

K-Rauta – Yllättävän helppoa Me K-Raudassa autamme niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa mahdollisimman vaivattomasti. Laajin valikoima ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Sinua palvelee 131 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. www.k-rauta.fi