K-Rauta-hero-banner

Petteri ja Sari Häyhä Lappeenrannan K-Raudan kauppiaiksi

Petteri ja Sari Häyhä ottavat vetovastuun Lappeenrannan K-Raudasta 1.1.2021.

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 31.12.2020

Petteri ja Sari Häyhä Lappeenrannan K-Raudan kauppiaiksi

Petteri ja Sari Häyhä ottavat vetovastuun Lappeenrannan K-Raudasta 1.1.2021.

Petteri ja Sari Häyhä ovat aloittaneet kauppiasuransa Kotkan K-Raudassa alkuvuonna 2018. Molemmat ovat olleet työelämässä mukana 30 vuotta ja heidän hankkimansa työkokemus tukee oivallisesti rautakaupassa työskentelyä ja kauppiasyrittäjyyttä.

Petteri ja Sari Häyhä Lappeenranta

Petteri Häyhä on ammatiltaan rakennusmestari ja työskennellyt vastaavan mestarin roolissa hyvinkin vaativissa rakennusprojekteissa. Myyntityö on hänelle tullut tutuksi muun muassa aluepäällikön roolissa eristeitä myyden. Sari Häyhälle on kertynyt vankka työkokemus erilaisissa kaupan tehtävissä niin päivittäistavarakaupassa kuin rautakaupassakin. Esimieskokemusta hänellä on jo parikymmentä vuotta. ”Edelleen minulta sujuisivat myös suunnittelutyöt sisustuksen ja keittiön osalta, mutta niille ei enää löydy aikaa”, Sari Häyhä kertoo.

”Jätimme Kotkan haikeissa merkeissä, koska se oli ensimmäinen kauppamme ja meillä oli mahtavat työntekijät, joiden kanssa olemme saaneet paljon aikaiseksi”, Häyhät kertovat. ”Odotamme kuitenkin kovasti aloitusta Lappeenrannassa, että pääsemme tutustumaan henkilökuntaamme ja asiakkaisiimme.”

Asiakkaan ykkösvalinta alueella

”Haluamme olla ylivoimaisen hyvin palveleva rautakauppa ja omalta osaltamme tehdä kaiken mahdollisen, jolla helpotamme asiakkaan projektia, on se sitten iso tai pieni. Sama pätee tietenkin myös yritysasiakkaiden palvelemiseen”, avaavat Häyhät suunnitelmiaan. Haluamme olla asiakkaan ykkösvalinta alueella ja siksi otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitysehdotuksia valikoimasta ja palvelusta.”

”Meitä odottavat Lappeenrannassa Tersojen jättämät isot saappaat täytettäviksi ja otamme tehtävän nöyränä ja kiitollisuudella vastaan. K-Rauta Lappeenrannassa työskentelee rautainen 40 ammattilaisen joukko, ja yhdessä heidän kanssaan lähdemme sekä jatkamaan että kehittämään kaikkea sitä erinomaista työtä, jota on jo tehty.”

Suosikeikseen K-Raudan suomalaisten tuotteiden valikoimasta Petteri ja Sari Häyhä nostavat kovina saunojina kiuasvalmistajien laadukkaat tuotteet.

Petteri ja Sari Häyhä harrastavat yhdessä moottoripyöräretkiä ja matkustelua. Petteri golfaa, kalastaa ja talvella laskettelee. Sarin harrastukset liittyvät tavallaan työhön, koska remontointi, tuunaus ja kaikki käsillä tekeminen on hänelle rentouttavaa vastapainoa työlle. Perheeseen kuuluu kaksi pikkukoiraa, Wilma ja Waltsu, sekä omillaan asuvat aikuiset lapset Jiri, Emma ja Elina, jotka ovat työskennelleet kausiapuna Kotkan kaupalla.

Lisätietoja: K-kauppias Petteri Häyhä, puh.044 779 6080, [email protected] K-kauppias Sari Häyhä, puh. 044 321 8882, [email protected]

K-Rauta – Yllättävän helppoa Me K-Raudassa autamme niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa mahdollisimman vaivattomasti. Laajin valikoima ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Sinua palvelee 131 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. www.k-rauta.fi