K-Rauta laski Cello-keittiöidensä suositushintaa yli 30 % – uudistettu mallisto kilpailee nyt markkinoiden edullisimpien mallien kanssa

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 15.4.2024
K-Raudan tutkimuksen mukaan hinta on pääkriteeri, kun suomalaiset vertailevat ja valitsevat keittiömallistoja.

K-Rauta uudisti Cello-keittiömallistonsa_Kaivanto

K-Rauta uudisti suositun Cello-keittiömallistonsa ja laski samalla keittiökokonaisuuksien suositushintoja 30–41 prosentilla mallista riippuen.

Uudistus pohjautuu muun muassa kuluttajille suunnattuun K-Raudan kyselytutkimukseen, jossa hinta nousi selkeäksi pääkriteeriksi keittiövalinnassa.  Tutkimuksen mukaan moni valitsee alustavat keittiövaihtoehtonsa ulkonäön ja ovimallin sekä materiaalien laadukkuuden perusteella. Hinta on kuitenkin pääkriteeri vaihtoehtojen vertailussa, tarjousten pyytämisessä ja keittiön lopullisessa valinnassa. Korkea hinta voi nousta myös esteeksi tietyn keittiön valitsemiselle tai koko keittiöremontille. Keittiö uusitaan tavallisimmin siksi että, keittiö on mennyt huonoon kuntoon tai sen ulkonäkö ei miellytä.

”Halusimme, että Cello-keittiöt olisivat aidosti kaikkien saatavilla. Tähän päästäksemme etsimme valmistajan, jonka kanssa voimme tehdä yhteistyötä suoraan ilman erillistä maahantuojaa. Siksi keittiömme kilpailevat nyt tasaveroisesti markkinoiden edullisimpien mallien kanssa”, kertoo Sisustuksen ja kalustamisen tuotelinjajohtaja Toni Karjanmaa K-Raudasta.

Myös Cello-keittiöitä myyvien K-Rautojen määrä on kasvanut ja kasvaa edelleen tänä vuonna. Kun Cello-keittiöitä myi ennen uudistusta 40 kauppaa, myy niitä tämän vuoden loppuun mennessä ainakin 60 K-Rautaa ympäri Suomen. Cello-keittiöitä saa jatkossa esimerkiksi Ylöjärven, Forssan, Someron, Haapajärven, Alajärven, Ristiinan ja Mäntyharjun K-Raudoista.

Tavoitteena maailman tylsin remonttitarina

Keittiömalliston uudistuksen lisäksi K-Raudassa on kehitetty keittiöremontteihin liittyvää toimintamallia.

”Vaikka uuden keittiön hintataso olisi sopiva, on keittiöremontti aina iso ponnistus, joka vaatii aikaa, rahaa ja säätämisen sietokykyä. Siksi keittiöremontti ei saa pitää sisällään yhtään yllätystä”, Karjanmaa sanoo.

Hyvällä tavalla tylsän Cello-keittiöremontista tekee se, että koko keittiön saa yhdestä rautakaupasta ja yhdeltä myyjältä. Saman katon alta löytyy myös kaikki muu tarvittava laatoista hanoihin, lattiamateriaaleihin sekä suunnittelu- ja asennuspalveluihin.

”Hinnoittelussa pyrimme mahdollisimman suureen avoimuuteen ja selkeyteen. Yllätyskuluja ei ole odotettavissa. Palveluistamme asiakas voi valita ne, mitä hän aidosti tarvitsee. Halutessaan hän voi asentaa keittiönsä itse tai antaa koko remontin K-Raudan hoidettavaksi.”

Hinnoittelun ja helpon tilaamisen lisäksi Cello-keittiöissä on panostettu helppoon asentamiseen.

”Cello-keittiöissä on käytössä Click-mekanismi, jonka ansiosta asennus on helppoa. Runkojen kasaamiseen ei tarvita edes työkaluja, sillä niissä hyödynnetään lattianpäällysteistä tuttua ponttiliitostekniikkaa”, Karjanmaa kuvailee.

Valittavana on 19 erilaista ovimallia, 12 työtasovaihtoehtoa ja lukuisia vetimiä. Tarkan ja monipuolisen 5–10 cm kaappimitoituksen ansiosta toimivan keittiön suunnittelu onnistuu myös pieneen tai hankalan muotoiseen tilaan.

”Keittiön toimitusaika on aina noin 3 viikkoa, mallista riippumatta”, Karjanmaa lupaa.

Lue lisää:
Cello-keittiöiden mallistot

Lisätietoja:
K-ryhmän viestintä, puh. +358 1053 50200, [email protected]