K-Rauta-hero-banner

K-Rauta Lohjan uudet kauppiaat

Lohjan K-Raudan uusina kauppiaina aloittavat 10.10. Antton Rossi ja Lotta Achrén-Rossi.

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 9.10.2020

Lohjan K-Raudan uusina kauppiaina aloittavat 10.10. Antton Rossi ja Lotta Achrén-Rossi.

Erinomaisen asiakaskokemuksen resepti

Kauppias-Anttonilla on varma tieto erinomaisen asiakaskokemuksen luomisesta: hyvä asiakaspalvelu, hyvä valikoima ja viihtyisä kauppa. ”Tulemme tekemään henkilökuntamme kanssa kaikkemme sen lisäksi, että kaupassa käynti on kivaa, sen tulee myös olla turvallista”, Antton lupaa. ”On hienoa päästä tutustumaan asiakkaisiimme ja kuuntelemaan heitä, miten voimme rakentaa paikallisten tarpeiden mukaista valikoimaa. Tervetuloa juttusille!” kehottavat uudet kauppiaat.

”Halusimme tulla Lohjalle K-Rauta-kauppiaiksi, koska se on alueena kasvava, kehittyvä ja mielenkiintoinen. Samalla pääsemme myös lähemmäksi synnyinseutujamme”, Rossit kertovat.

Anton Rossi Lohja

K-Rauta Lohja työllistää 18 rautaista ammattilaista. ”Olemme iloisia siitä, että Lohjalla meitä odottaa reipas, aktiviinen ja ammattitaitoinen henkilökunta.”

K-Rauta Lohja on Rossien kolmas kauppa

Antton Rossi on kokenut rautakaupan ammattilainen. Hän on aloittanut uransa 2007 Rautiassa Tampereella ja siirtynyt sieltä Raision K-Rauta Kuninkojaan. Työn ohessa hän on suorittanut myynnin ammattitutkinnon, rautakaupan esimiehen erikoisammattitutkinnon ja kauppiasvalmennuksen. Antton kiittelee kasvattajakauppiaitaan, joilta hän on saanut hyvät eväät yrittäjänuralle. ”He ovat tasoittaneet tietäni yrittäjäksi ja kasvattaneet nälkää vastata haasteisiin.” K-Rauta Lohja on Rossien kolmas kauppa. He aloittivat 2015 K-Rauta Mäntsälässä ja siirtyivät keväällä 2018 Kajaanin K-Rautaan.

Anttonin ja Lotan perheeseen kuuluu kolme lasta ja kaksi koiraa. Antton kertoo harrastavansa metsästystä, moottoripyöräilyä, tennistä ja häneltä luontuu myös kitaran soitto.

Lisätietoja: K-kauppias Antton Rossi, puh. 040 214 8666, [email protected]

K-Rauta – Yllättävän helppoa Me K-Raudassa autamme niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa mahdollisimman vaivattomasti. Laajin valikoima ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Sinua palvelee 132 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. www.k-rauta.fi