K-Rauta-hero-banner

Antti Valkeapää Nokian K-Raudan kauppiaaksi

Antti Valkeapää siirtyy Nokian K-Raudan myymäläpäällikön tehtävistä kauppiasyrittäjäksi 16.12.

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 16.12.2020

Antti Valkeapää Nokian K-Raudan kauppiaaksi

Antti Valkeapää siirtyy Nokian K-Raudan myymäläpäällikön tehtävistä kauppiasyrittäjäksi 16.12.

Antti Valkeapää on työskennellyt Nokian K-Raudassa kolme vuotta myymäläpäällikkönä ja ottaa nyt yrittäjävastuun kaupasta. Valkeapää on syntynyt yrittäjäperheeseen ja hänen vanhemmillaan oli rautakauppa-alan yritys, ja niin hän pääsi jo nuoresta pojasta mukaan alan maailmaan. Työuraa hänellä on Starkilta, Kodin Terrasta ja Sastamalan K-Raudasta.

Nokian K-Raudassa palvelu on ykkösprioriteetti

”K-Rauta Nokia on helpon kokoinen rautakauppa. Meillä asiointi sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Meillä viedään loppuun asiakkaiden sekä isommat että pienemmätkin hankkeet. Meillä palvelu on ykkösprioriteetti, kehitetään kaupan valikoimaa ja tehostetaan palveluita. Asiakkaat saavat oman työnsä sujumaan, teemme siitä yllättävän helppoa”, lupaa kauppias-Antti.

K-Rauta Nokiassa työskentelee kymmenkunta rautaista ammattilaista ja kausityöntekijät päälle. ”Joukkomme on reipas, iloinen, helposti lähestyttävä, palvelualtis ja ammattitaitoinen”, Valkeapää kehaisee.

K-Raudan kotimaisiksi suosikkituotteikseen kauppias valitsee Cellon ulkoporealtaan ja lähes joka työmaalla tarvittavan vajaasärmälankun.

Antti Valkeapää

Antti Valkeakosken perheeseen kuuluvat sairaanhoitajana työskentelevä vaimo Satu sekä lapset, 7-vuotias tytär Menna ja 5-vuotias poika Anton. ”Oma harrastus ja intohimo on kuntoilla monipuolisesti. Ja muutoin vapaa-aika vietetään perheen kanssa.”

Lisätietoja: K-kauppias Antti Valkeapää, puh. 044 757 0003, [email protected]

K-Rauta – Yllättävän helppoa Me K-Raudassa autamme niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa mahdollisimman vaivattomasti. Laajin valikoima ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Sinua palvelee 131 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. www.k-rauta.fi