K-Rauta-hero-banner

Kajaanin K-Raudan kauppiaaksi Ilkka Takala

Neljännen polven kauppias aloittaa ensimmäisessä omassa kauppapaikassaan Kajaanissa 7.10.

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 7.10.2020

__Kajaanin K-Raudan kauppiaana aloittaa 7.10. Ilkka Takala. K-Rauta Kajaani on Ilkan ensimmäinen kauppapaikka, mutta hän on omien sanojensa mukaan työskennellyt kaupassa koko ikänsä. Ilkka edustaa neljättä sukupolvea kauppiaita suvussaan ja hänen veljellään sekä isällään on rautakaupat Etelä-Pohjanmaalla. __

Ilkka toteaa, että asiakas on kaupan tärkein ihminen. ”Asiakkaat ovat kauppamme keskipisteitä ja sen mukaan koko toiminta suunnitellaan. Tulemme panostamaan niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaisiimme. Nostamme myös henkilökuntani kanssa valikoimatasoa ja uudistamme kauppaa kokonaisuutena.”

Ilkka on hyvillään siitä, että kauppakiinteistö on ”huippu” ja parkkipaikka on laaja: kauppaan on helppo tulla, samoin ulkomyymälässä on myös helppo asioida ja lähes kaikki tavarat löytyvät säältä suojasta. ”K-Rauta Kajaani on hyvässä kunnossa ja teemme siitä Kainuun parhaan rautakaupan!” lupaa Ilkka.

Ilkka Takala Kajaani

K-Rauta Kajaani työllistää kauppiaan itsensä lisäksi noin 20 henkilöä. ”Lottovoitto minulle on kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta, joka tuntee asiakkaat ja markkinan.”

Kajaaniin Ilkka tulee veljensä Iiro Takalan K-Rauta Lapuan myymäläpäällikön tehtävistä, siellä hän on työskennellyt viimeiset 2,5 vuotta. Sitä ennen hän toimi samoissa tehtävissä K-Rauta Seinäjoessa. Kokopäiväisesti hän on ollut kaupan työssä vuodesta 2007 saakka. Kaupallisen ja kauppiaskoulutuksen hän on hankkinut opiskellen työn ohessa. ”Olen halunnut aina kauppiasyrittäjäksi työhön kuuluvan vapauden ja haasteiden vuoksi. Halusin myös edetä urallani”, Ilkka kertoo.

Ilkan perheeseen kuuluvat avopuoliso Sanna ja hänen lapsensa. Ilkka harrastaa Kainuuseen hyvin sopivia lajeja, moottorikelkkailua, lumilautailua ja laskettelua. ”Lumettomana aikana käyn kuntosalilla ja sukellan lämpimissä vesissä.”

Lisätietoja: K-kauppias Ilkka Takala, puh. 050 468 6496

*K-Rauta – Yllättävän helppoa Me K-Raudassa autamme niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa mahdollisimman vaivattomasti. Laajin valikoima ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Sinua palvelee 132 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. www.k-rauta.fi *