Ossi ja Irene Elläjoki K-Rauta Pietarsaaren kauppiaiksi – jatkavat myös ruokakauppiaina Raumalla

K-RAUDAN ALUETIEDOTE 19.4.2024

K-Rauta Pietarsaari saa uudet kauppiaat Ossi ja Irene Elläjoesta torstaina 25. huhtikuuta. Elläjoet jatkavat kauppiaina myös K-Supermarket Rosmariinissa Raumalla. Rautakauppaan laajentavat kauppiaat lupaavat tarjota Pietarsaaressa paikkakunnan näköisen rautakaupan tuotevalikoiman.  

K-Rauta Pietarsaari Ossi ja Irene Elläjoki 240419

Irene Elläjoen kauppiasura alkoi vuonna 2011 K-Market Herkkusatamassa Uudessakaupungissa, minkä jälkeen hän siirtyi Rauman K-Supermarket Rosmariinin kauppiaaksi. Ossi Elläjoki tuli mukaan kauppiaaksi Rosmariiniin.

Kahden kaupan kauppiaina Elläjoet yhdistävät nyt kaksi liiketoimintaa: Ossilla on päävastuu rautakaupasta ja Irenellä ruokakaupasta, vaikka molemmat toimivat kauppiaina niin Pietarsaaressa kuin Raumalla.

Asiakkaiden kanssa toimiminen ja asiakaspalvelu kiehtovat kauppiaita. ”Asiakkaat ovat suola meidän työssä. Kauppiasurassa kiehtoo lisäksi yrittäjän vapaus ja myös sen mukana tuleva vastuu”, Elläjoet kertovat.

Uudet kauppiaat aikovat jatkaa K-Rauta Pietarsaaressa edellisen kauppiaan Thomas Biskopin hyvää työtä. Kaupassa on parikymmentä vakituista työntekijää. ”Kaupan henkilökunta on erittäin ammattitaitoista ja mukavaa. Meille on tärkeää, että henkilökunta voi hyvin työssään. Hyvinvointi heijastuu myös asiakaspalveluun ja kaikkeen muuhun tekemiseen”, Elläjoet sanovat.

Paikkakunnan paras rautakaupan tuotevalikoima

K-Rauta Pietarsaari palvelee kuluttaja- ja yritysasiakkaita. ”Kuulemme mielellämme toiveita ja palautteita, jotta voimme tarjota juuri tälle paikkakunnalle sopivimmat rautakaupan tuotteet ja palvelut. Meille on tärkeää, että kauppa on asiakaskunnan näköinen”, Elläjoet sanovat.

Omaa täsmäsuosikkiaan K-Raudan suomalaisten tuotteiden valikoimasta uudet kauppiaat eivät vielä osaa nimetä, mutta pyrkivät valitsemaan kotimaisia tuotteita aina kun se on mahdollista – oli kyseessä sitten remontointi tai pihanlaitto kotona.

Koko perheen kauppa


Ruoka- ja rautakauppiuuden yhdistävät Elläjoet ovat tuoneet myös jälkikasvunsa kauppaan. Uusperheessä on yhteensä seitsemän lasta, ja osa vanhimmista lapsista on jo töissä K-Supermarket Rosmariinissa. 

Kaksi pienintä lasta ovat pian syntymänsä jälkeen viettäneet päivät kauppiasvanhempiensa mukana kaupassa, ja Elläjokien nuorimmat lapset tullaan näkemään säännöllisesti myös K-Rauta Pietarsaaressa. ”K-Supermarket Rosmariinissa asiakkaat ovat jo niin tottuneita perheemme pieniin, että jos heitä ei näy, pikkukauppiaiden perään jo kysellään”, Elläjoet kertovat.

Kauppiaat toivottavat kaikki nykyiset ja uudet asiakkaat tervetulleiksi asioimaan Pietarsaaren K-Rautaan. ”Kuulemme oikein mielellämme toiveita ja palautteita tuotevalikoimasta. Treenaamme vielä ruotsin kielen taitoamme, joten alussa vastauksemme saattavat tulla suomeksi, mutta teemme parhaamme, jotta jatkossa voisimme itse palvella myös ruotsiksi”, Elläjoet sanovat.

Lisätiedot:

K-kauppiaat Ossi Elläjoki, [email protected], 040 593 0812 ja Irene Elläjoki, [email protected], 050 3095 039

Kuva: K-Rauta Pietarsaaren uudet kauppiaat Ossi ja Irene Elläjoki jatkavat kauppiaina myös K-Supermarket Rosmariinissa Raumalla. Vanhempiensa mukana kaupassa ovat usein myös Armas ja Ilona Elläjoki.