K-Rauta-hero-banner

Harri Heiskanen, Arto Heiskanen ja Tommi Rossi K-Rauta Leppävirran ja Varkauden kauppiaiksi

Kauppiaat jatkavat rautakauppiaina myös Suonenjoella, Kiuruvedellä ja Vieremällä.

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 2.11.2020

K-Rauta Leppävirran ja Varkauden kauppiaiksi Harri Heiskanen, Arto Heiskanen ja Tommi Rossi

__Harri Heiskanen, Arto Heiskanen ja Tommi Rossi aloittavat Leppävirran ja Varkauden K-Rautojen uusina kauppiaina 2.11. He jatkavat kauppiaina myös Suonenjoella, Kiuruvedellä ja Vieremällä. __

Heiskasen veljeksillä Harrilla ja Artolla on pitkä kauppiastausta. Vuonna 1983 Arto ja Harri Heiskasen vanhemmat Reino ja Anja Heiskanen perustivat Vieremän K-Rauta-maatalouskeskuksen. Veljekset ovat alusta asti olleet mukana vanhempiensa yrityksen toiminnassa. ”Kiitokset kuuluvat vanhemmille, että jo 90-luvun alussa annettiin vastuuta kaupanteosta. Se on ollut paras koulu kauppiasuralle”, kertovat Arto ja Harri Heiskanen.

Oman kauppiasuransa veljekset aloittivat vuonna 1998 Vieremällä ostamalla vanhempiensa omistaman rauta-maatalouskaupan. Vuonna 2000 toimintaa laajennettiin Suonenjoelle ja vuonna 2003 Kajaaniin, josta luovuttiin myöhemmin. Vuonna 2007 rautakauppaa kasvatettiin Kiuruvedelle ja Iisalmeen. Vuonna 2011 laajennettiin maatalouskauppaa Kuopioon.

Tänä syksynä uudeksi kauppiaaksi veljesten mukaan rautakauppaan tuli Tommi Rossi. Hän aloitti Suonenjoen rautakaupan varastolla kesätöissä vuonna 2007, ja rautakauppa vei mukanaan. ”Opiskeluiden ohessa tein myyntitöitä Heiskasen veljeksille ja kokopäiväisesti vuodesta 2010 olen työskennellyt heille. K-ryhmän kauppiasvalmennuksesta valmistuin vuonna 2019”, Rossi kertoo ja jatkaa: ”On ilo lähteä kauppiaaksi kokeneiden veljesten mukaan.” ”Hienoa, että saatiin nuorta sukupolvea mukaan kehittämään rautakauppaa”, Arto Heiskanen täydentää.

Viidessä K-Raudassaan kauppiaat työllistävät yhteensä noin 50 henkilöä ja kesäaikaan noin 70 henkilöä. K-Raudat Leppävirralla ja Varkaudessa jatkavat sekä kuluttaja-asiakkaiden että yritysasiakkaiden palvelua uusien kauppiaiden toimin. ”Tuotevalikoimia kehitetään vastaamaan paikallisia tarpeita”, uudet kauppiaat summaavat. Kauppiaat toivottavat kaikki nykyiset ja uudet asiakkaat tervetulleiksi K-Rautoihin Leppävirralla ja Varkaudessa: ”Tervetuloa tutustumaan ja kertomaan toiveenne valikoimista ja miten pystymme kehittämään palveluamme entistä paremmaksi.”

Lisätietoja: K-kauppias Harri Heiskanen, puh. 040 553 1557, [email protected]

K-Raudat Leppävirta Varkaus 201102 1500

Kuvassa (vasemmalta) Harri Heiskanen, Arto Heiskanen ja Tommi Rossi.

*K-Rauta – Yllättävän helppoa Me K-Raudassa autamme niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa mahdollisimman vaivattomasti. Laajin valikoima ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Sinua palvelee 131 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. www.k-rauta.fi*