K-Rauta-hero-banner

Uusi kauppias Kai Niemi tuo energiaa uudistuvaan K-Rauta Kaukajärveen

K-Rauta Kaukajärven uutena kauppiaana aloittaa 30. tammikuuta 2021 Kai Niemi, joka tunnetaan vauhdikkaasta menosta sekä iloisesta, pirteästä luonteesta.

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 29.1.2021

Uusi kauppias Kai Niemi tuo energiaa uudistuvaan K-Rauta Kaukajärveen

K-Rauta Kaukajärven uutena kauppiaana aloittaa 30. tammikuuta Kai Niemi, joka tunnetaan vauhdikkaasta menosta sekä iloisesta, pirteästä luonteesta. Kauppa ja sen asiakkaat ovat tuttuja myymäläpäällikön tehtävästä kauppiaaksi siirtyvälle Niemelle.

35-vuotias Kai Niemi, tuttavallisemmin Kaitsu, on rautakaupan konkari. Uransa hän aloitti kesäpoikana vuonna 1999 Turussa K-Rauta Itäharjussa, joka muutti vuonna 2013 uusiin tiloihin ja vaihtoi nimekseen K-Rauta Skanssi. Ensin Niemi kouluttautui kokiksi, mutta tiesi jo varhain, että haaveena olisi joskus saada oma kauppa.

Myynnin ammattitutkinnon sekä esimieskoulutuksen suoritettuaan Kai Niemi työskenteli vuosia K-Raudassa osastopäällikkönä ja suoritti kauppiasvalmennuksen. Uudet haasteet toivat hänet kotikaupungista Turusta Tampereelle Kaukajärven myymäläpäälliköksi helmikuussa 2020. Muutaman kuukauden päästä perässä tulivat puoliso, kaksi lasta sekä perheen koira.

K-Rauta Kaukajärvi uudistuu

Kauppias-Kaitsu lupaa, että K-Rauta Kaukajärvestä kehittyy entistäkin parempi kauppa, joka tarjoaa tuotteet sekä palvelut niin yritysasiakkaille kuin remontoijille, rakentajille ja pihan kunnostajille. K-Rauta Kaukajärvellä työskentelee tällä hetkellä noin 20 työntekijää, kevään ja kesän sesongin myötä henkilömäärä kasvaa.

K-Rauta Kaukajärvellä aloitetaan myymäläuudistus, jossa muun muassa ulkomyymälä uudistetaan. Yritysasiakkaat ovat edelleen vahva asiakasryhmä. Uudistuksessa myös laajennetaan valikoimaa ja asioinnin helppoutta kehitetään kaikille asiakkaille.

Suosikeikseen rautakaupan suomalaisista tuotteista Kai Niemi haluaa ehdottomasti mainita kaksi: ”Maalit ja kesäkukat. Kotimaiset maalit ovat korkealaatuisia ja niitä on ilo myydä. Kesäkukat tuovat aina iloa niin asiakkaille kuin henkilökunnalle.”

Vapaa-aikansa kauppias viettää mieluiten perheen kanssa ulkoillen. Hän tunnustaa myös olevansa kova grillausintoilija ja valmistaa jopa joulukinkun grillissään.

"Haluan kehittää tuotevalikoimaa sekä parantaa asiakaspalvelua. Toivotan kaikki asiakkaat tervetulleeksi hyvin palvelevaan hyvän mielen rautakauppaan", Niemi summaa.

Kai Niemi Kaukajärvi

Lisätietoja: K-kauppias Kai Niemi, puh. 040 5499 587, [email protected]

K-Rauta – Yllättävän helppoa Me K-Raudassa autamme niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa mahdollisimman vaivattomasti. Laajin valikoima ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Sinua palvelee 129 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. K-Rauta.fi