K-Rauta-hero-banner

K-Rauta Someron uudeksi kauppiaaksi Sami Koivisto

Koivisto aloittaa yrittäjänuransa Somerolla 1. joulukuuta.

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 1.12.2021

K-Rauta Someron uudeksi kauppiaaksi Sami Koivisto

Sami Koivisto ottaa hänelle tutun K-Rauta Someron yrittäjävastuulleen 1. joulukuuta. Kauppiasuransa nyt aloittava Koivisto lupaa, että kauppaa ja sen valikoimia kehitetään koko ajan, jotta se vastaa alueen kuluttaja- ja yritysasiakkaiden tarpeisiin.

Sami Koivisto on toiminut viimeiset kolme vuotta K-Rauta Someron myymäläpäällikkönä, joten kauppa ja sen asiakkaat ovat hänelle tuttuja. Koiviston rautakauppaura alkoi vuonna 2006 varastomiehenä Salon Rautiassa. Matkan varrella osaamista ja kokemusta on karttunut erilaisissa myyjän tehtävissä.

Omannäköinen kauppa asiakkaita ja henkilökuntaa kuunnellen

Kauppiasurassa uutta kauppiasta kiehtoo yrittäjyys ja sen mukanaan tuoma vastuu sekä mahdollisuudet. Myös päivien erilaisuus ja jatkuva uuden oppiminen kiehtoo.

”Mahtavaa päästä rakentamaan kauppaa ja sen valikoimaa kuluttaja- ja yritysasiakkaita sekä henkilökuntaa kuunnellen ja Suomen johtavan rautakauppaketjun tuella”, Sami Koivisto iloitsee.

Someron K-Raudalla on pitkät perinteet ja henkilökunnalla vuosikymmenten kokemus rautakaupasta. Myymälä työllistää kauppiaan lisäksi 12 henkilöä. ”Uusiutumiskykyä löytyy kaikilta. Myymälää on kehitetty kolmen vuoden ajan paljon, ja isoimmat muutokset on tehty. Markkina ja asiakkaiden tarpeet kuitenkin muuttuvat koko ajan, joten kaupan on muututtava ja kehityttävä mukana. Asioinnin myymälässä pitää olla asiakkaalle helppoa ja vaivatonta, tavarat löytyvät helposti. Hyväntuulinen, hyvin toimiva asiakaspalvelu on kaiken a ja o”, Koivisto kertoo.

Sami Koivisto

Uusi kauppias haluaa toivottaa kaikki nykyiset ja uudet asiakkaat tervetulleiksi kauppaansa. ”Tervetullutta on myös palaute, jonka pohjalta pystymme rakentamaan kaupastamme entistäkin paremman.”

Kysyttäessä kauppiaan suosikkia K-Raudan suomalaisten tuotteiden valikoimasta Koivisto sanoo olevansa puumiehiä ja valitsee kotimaisen puun, joka on aina lähellä hänen sydäntään. Myös Cello Spa -ulkoporealtaat viehättävät suuresti.

Sami Koiviston perheeseen kuuluu vaimo ja kaksi päiväkoti-ikäistä lasta sekä kaksi teini-ikäistä. Kauppiaan työasioihin tuovat sopivasti vastapainoa perheen kanssa yhteinen tekeminen ja harrastukset, joita ovat rumpujen ja kitaran soitto, kuntosali sekä paini, jossa hän toimii juniorivalmennuksen parissa.

Lisätietoja: K-kauppias Sami Koivisto, puh. 0447877029, [email protected]

K-Rauta – Yllättävän helppoa Yllättävän helppoa Me K-Raudassa autamme niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa mahdollisimman vaivattomasti. Laajin valikoima ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Sinua palvelee 128 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. www.k-rauta.fi