K-Rauta-hero-banner

Vuoden 2021 paras kestopuun myyntipiste

Kestopuuteollisuus ry palkitsee vuosittain jälleenmyyjän, jonka toiminta on monella mittarilla arvioiden kiitettävää. Vuoden 2021 parhaana kestopuun myyntipisteenä on palkittu K-Rauta Vantaanportti.

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 10.12.2021

K-Rauta Vantaanportti on vuoden 2021 paras kestopuun myyntipiste

Kestopuuteollisuus ry palkitsee vuosittain jälleenmyyjän, jonka toiminta on monella mittarilla arvioiden kiitettävää. Vuoden 2021 parhaana kestopuun myyntipisteenä on palkittu K-Rauta Vantaanportti. Palkinnon perusteina olivat ammattitaitoiset myyjät, sujuva asiakaskokemus ja vastuullisuus.

Kestopuuteollisuus ry:n myöntämän palkinnon perusteluissa todetaan, että K-Rauta Vantaanportti on myynyt merkittävän määrän kestopuuta ammattitaitoisen ja osaavan henkilökunnan myötävaikutuksella. Noutavat asiakkaat ja kuljetukset on hoidettu moitteettomasti myös kiireisimmän sesongin aikana. Palkinto on osoitus siitä, että kestopuun myynnistä vastaava henkilöstö kantaa hienosti vastuuta ja on sitoutunut tuottamaan hyvää palvelua. Palkintoraati kiitteli K-Rauta Vantaanporttia myös sujuvasta asiointikokemuksesta, johon myötävaikuttavat selkeät esillepanot ja opastukset, joiden avulla asiakkaiden on helppo vertailla erilaisia terassilautoja ja oheistuotteita.

”Puutavarakauppa on käynyt erittäin vilkkaasti koko epidemian ajan. Nikkarointibuumin innostamat suomalaiset ovat rakentaneet kestopuuterasseja ennätystahtia. Monet asiakkaat ovat olleet terassilautaostoksilla ensimmäistä kertaa. Olemme pärjänneet haastavassa tilanteessa erinomaisesti tavaran hyvän saatavuuden, myyjiemme vahvan ammattitaidon ja erinomaisen asiakaspalveluasenteemme ansiosta. Odotamme innolla myös tulevaa kevättä 2022, sillä kaikki ennätykset on luotu rikottaviksi”, kommentoi K-Rauta Vantaanportin kauppias Jyri Metsälä palkintoa. Metsälä aloitti K-Rauta Vantaanportin kauppiaana vuonna 2020. K-Rauta Vantaanportti työllistää 73 rautakauppa-alan ammattilaista.

Palkintoraati nosti lisäksi yhdeksi palkinnon perusteluksi vastuullisuustyön: K-Raudan kestopuuterassilaudat ovat PEFC-sertifioituja ja sisältävät kierrätysmaksun, jolla rahoitetaan kyllästetyn puun kierrätystä Suomessa.

Vastuullisuustyöhön laitettujen panostusten merkitys on suuri, sillä K-Rauta-ketju on merkittävä puutavaran myyjä koko Suomen kattavan myymäläverkostonsa kautta. Ketjun kaikki 128 K-Rauta-kauppaa myyvät kotimaista puutavaraa, jolla on vastuullisesta alkuperästä kertova PEFC-sertifikaatti. PEFC-merkki kertoo, että valmistuksessa on käytetty sertifioitujen ja kestävästi hoidettujen metsien puuta.

”PEFC-sertifikaatti on yksi esimerkki K-Rauta-ketjun vastuullisuustyöstä. Haluamme esimerkillämme rohkaista kaikkia alan toimijoita edistämään kestävästi tuotetun puun osuutta valikoimissa ja siten auttaa asiakkaita tekemään vastuullisia valintoja”, kertoo K-Raudan ketjujohtaja Olli Pere.

Lisätietoja:

K-kauppias Jyri Metsälä, puh. 044 9893072, [email protected]

K-Raudan ketjujohtaja Olli Pere, puh. 050 306 3698, [email protected]

K-Rauta – Yllättävän helppoa

Yllättävän helppoa Me K-Raudassa autamme niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa mahdollisimman vaivattomasti. Laajin valikoima ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Sinua palvelee 128 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. www.k-rauta.fi

Kestopuuteollisuus ry

Kestopuuteollisuus ry on puuta kyllästävien yritysten toimialayhdistys. Kestopuuta eli kyllästettyä puuta valmistetaan Suomessa yhdeksässä eri yrityksessä. Erinomaisen lahonkestävyytensä vuoksi kestopuuta puuta käytetään terasseissa ja muissa kosteudelle altistuvissa piharakenteissa. Kestopuun raaka-aineena on vastuullisesti hoidetuista kotimaisista metsistä korjattu mänty.