K-Rauta-hero-banner

Varoitus huijausviesteistä

Tietoomme on tullut, että K-Raudan nimissä on lähetetty sähköposteja, joissa viestin vastaanottajalle luvataan mahdollisuutta lunastaa tuote / palkinto. Emme suosittele reagoimaan kyseisiin viesteihin. Nämä viestit eivät ole K-Raudan lähettämiä.

Varoitus huijausviesteistä

Hyvä asiakkaamme, tietoomme on tullut, että K-Raudan nimissä on lähetetty sähköposteja, joissa viestin vastaanottajalle luvataan mahdollisuutta lunastaa tuote / palkinto. Emme suosittele reagoimaan kyseisiin viesteihin. Nämä viestit eivät ole K-Raudan lähettämiä.

Älä toimi viestin ohjeiden mukaisesti. K-Raudan kilpailut, arvonnat tai palkintojen lunastukset eivät ole koskaan maksullisia. Tietoja ei myöskään pyydetä oudon näköisten linkkien kautta. Sähköisten asiakaskirjeiden lähetysosoite on [email protected] ja lähettäminen perustuu aina asiakkaan antamaan markkinointilupaan.

Jos olet klikannut viestissä olevaa linkkiä, on hyvä vaihtaa salasana varmuuden vuoksi. Jos olet tullut huijatuksi, ota yhteyttä asiasta vastaavaan viranomaiseen, eli kuluttaja-asiamieheen. Kilpailu- ja kuluttajaviraston verkkosivut löydät täältä: https://www.kkv.fi/

Mikäli olet erehtynyt antamaan luottokortin tietoja, suosittelemme olemaan yhteydessä omaan pankkiin tai luottokorttiyhtiöön aiheettomien maksujen estämiseksi. Tekstiviestien mahdollisissa puhelinlaskun ylimääräisissä veloituksissa kannattaa ottaa yhteyttä omaan puhelinoperaattoriin.