K-Rauta-hero-banner

Varoitus huijausviesteistä

Tietoomme on tullut, että K-Raudan nimissä on lähetetty sähköposteja, joissa viestin vastaanottajalle luvataan mahdollisuutta lunastaa tuote / palkinto. Emme suosittele reagoimaan kyseisiin viesteihin. Nämä viestit eivät ole K-Raudan lähettämiä.

Varoitus huijausviesteistä

Hyvä asiakkaamme, tietoomme on tullut, että K-Raudan nimissä on lähetetty sähköposteja, joissa viestin vastaanottajalle luvataan mahdollisuutta lunastaa tuote / palkinto. Emme suosittele reagoimaan kyseisiin viesteihin. Nämä viestit eivät ole K-Raudan lähettämiä.

Älä toimi viestin ohjeiden mukaisesti. K-Raudan kilpailut, arvonnat tai palkintojen lunastukset eivät ole koskaan maksullisia. Tietoja ei myöskään pyydetä oudon näköisten linkkien kautta. Sähköisten asiakaskirjeiden lähetysosoite on [email protected] ja lähettäminen perustuu aina asiakkaan antamaan markkinointilupaan.

Jos olet klikannut viestissä olevaa linkkiä, on hyvä vaihtaa salasana varmuuden vuoksi. Jos olet tullut huijatuksi, ota yhteyttä asiasta vastaavaan viranomaiseen, eli kuluttaja-asiamieheen. Kilpailu- ja kuluttajaviraston verkkosivut löydät täältä: https://www.kkv.fi/

Mikäli olet erehtynyt antamaan luottokortin tietoja, suosittelemme olemaan yhteydessä omaan pankkiin tai luottokorttiyhtiöön aiheettomien maksujen estämiseksi. Tekstiviestien mahdollisissa puhelinlaskun ylimääräisissä veloituksissa kannattaa ottaa yhteyttä omaan puhelinoperaattoriin.

Sosiaalisessa mediassa myös huijausviestejä

Olemme viime päivien aikana saaneet useita yhteydenottoja, joissa kerrotaan K-Raudan nimissä kiertävistä huijausarvonnoista sekä työkalutarjouksista. Olemme raportoineet kyseiset tilit ja toivomme, että ne poistetaan mahdollisimman pian. Iso kiitos kaikille teille, jotka olette asiasta meille ilmoittaneet. 💜

Toivomme, että jokainen muistaa suhtautua sosiaalisessa mediassa näkyviin arvontoihin aina varauksella ja noudattaa niihin osallistuessa erityistä varovaisuutta. Samaa varovaisuutta on syytä noudattaa, jos törmäät sosiaalisessa mediassa tarjouksiin, jotka vaikuttavat liian hyviltä ollakseen totta.

Jos epäilet arvonnan tai muun sisällön aitoutta, kannattaa kyseinen julkaisu aina ilmiantaa.