Päivitetty 27.03.2024

Olit sitten pienen tai suuren rempan äärellä, meiltä saat palvelut sujuvaan remonttiin. Liity K-Raudan remonttiasiakkaaksi ja hyödynnä toivotut palveluedut. Liittyessäsi saat remonttiasiakkaan mobiilikortin, jota käytät kätevästi puhelimella.

Liity K-Raudan remonttiasiakkaaksi, saat käyttöösi nämä palveluedut:

Kysy remontoinnista puhelimitse

Kysy kokeneilta asiantuntijoilta mitä vain remontoinnista puhelimitse. Remonttineuvonnan puhelinpalvelu on vain K-Raudan remonttiasiakkaaksi liittyneille, palvelunumeron saat liittyessäsi. Käytä asioinnissa remonttiasiakkaan mobiilikorttia. Numeroon soittaminen maksaa operaattorisi normaalin puhelumaksun.

Lainaa peräkärry

Puutavaraa tai muita suuria hankintoja ostoslistalla? Kuljeta tavarat kätevästi, tarjoamme K-Raudan remonttiasiakkaaksi liittyneille ilmaisen lainaperäkärryn oston yhteydessä kolmeksi tunniksi. Käytä lainauksessa remonttiasiakkaan mobiilikorttia.

Asioi nopeammin

Tee tilaus ennakkoon, niin keräämme tavarat sinulle valmiiksi. Nouda tilaamasi tuotteet myymälästä ilman toimituskuluja. Liittymällä K-Raudan remonttiasiakkaaksi saat keräyksen kaupan varastotuotteista kolmessa tunnissa.

Remontoi rauhassa

K-Raudan remonttiasiakkaana saat myymälästä tai verkkokaupasta ostetuille tuotteille 30 vuorokauden pidennetyn palautusoikeuden (norm. 14 vuorokautta). Palautusoikeus on voimassa, kun tuote on ehjä ja alkuperäisessä myyntipakkauksessa. Käytä palautuksissa remonttiasiakkaan mobiilikorttia. Tutustu palautusehtoihin.

Näin helposti liityt:

1. Kirjaudu K-Tunnuksen avulla k-rauta.fin omille sivuille. Tarvitset liittyessäsi myös Plussa-korttiasi.

K-Tunnuksen saat helposti liittymisen yhteydessä, jos sinulla ei vielä ole sitä. Huomioithan, että ensimmäisellä kerralla ennen kuin voit kirjautua sisään sinun tulee yhdistää Plussa-jäsenyytesi K-Tunnukseen. K-Tunnus toimii kaikissa K-ryhmän digitaalisissa palveluissa, muun muassa K-Ruoka-palvelussa. Voit siis kirjautua useisiin palveluihin käyttäen samaa tunnusta ja salasanaa.

2. Anna sivulla tietosi ja kerro, millaista remonttia suunnittelet, niin saat jatkossa juuri sinun remonttiasi auttavaa tietoa ja vinkkejä.

3. Valmista! Saat vahvistuksen sähköpostitse ja käytössäsi on kaikki remonttiasiakkaan palveluedut.

Palvelut sujuvaan remonttiin

Kysyimme yli 3000:lta remonttia tekevältä suomalaiselta, millaiset palvelut helpottaisivat heidän remonttiaan. Vastausten pohjalta syntyi K-Raudan Parempi Remppa -palvelukokonaisuus: saat meiltä muun muassa kätevät kuljetus- ja asennuspalvelut sekä remonttijätteen kierrätyksen remonttiasi helpottamaan.

Palvelut sujuvaan remonttiin

Tutustu

Ideat ja ohjeet pintaremonttioppaasta

Hommiin nyt

Suunnitteletko remonttia?

Varaa aika remontin suunnitteluun lähimpään K-Rautaan tai jätä yhteydenottopyyntö myyjällemme, suunnitellaan yhdessä!

Varaa aika remontin suunnitteluun

Ajanvaraukseen

Jätä yhteydenottopyyntö myymäläämme

Lomakkeelle