K-Rauta-hero-banner

K-Raudan remonttiasiakkuus

Pohditko mistä aloittaisit remontin? Aloita tästä: Liity K-Raudan remonttiasiakkaaksi. Voit voittaa 500 euroa rempparahaa!

Päivitetty 01.12.2022

K-Raudan remonttiasiakkaana saat pieniä ja suurempia remontteja helpottavia palveluita käyttöösi. Autamme sinua tarvittaessa vaikka remontin kaikissa vaiheissa suunnittelusta remonttijätteen kierrätykseen saakka. Voit poimia tarvitsemasi palvelut sujuvoittamaan omaa remonttiasi. Voit voittaa 500 euroa rempparahaa!

Palvelumme tiivistetysti:

Asiantuntijoiden remonttineuvonta: Remonttineuvontamme ja työohjeemme auttavat sinua löytämään parhaat ratkaisut remppaasi. Voit myös varata ajan myymäläämme remontin suunnitteluun.

Helpompia hankintoja: Hankintojen tekemistä helpottavat mm. ennakkokeräys, ilmainen lainaperäkärry ja Remppatili.

Apukäsiä toteutukseen: Aina ei tarvitse tehdä kaikkea itse. Remontoinnissa auttavat mm. asennuspalvelut, apu remonttijätteen kierrätykseen ja Remonttimestarimme.

Palkitsevaa Plussaa: Plussa-tarjouksia ja Plussaa ostoksistasi kulloinkin voimassa olevien Plussa-sääntöjen mukaisesti.

Kun liityt nyt, voit voittaa 500 euroa rempparahaa.

Vain liittymällä K-Raudan remonttiasiakkaaksi, saat:

remonttineuvonta-fiiliskuva-k-rauta-hmob

Remonttineuvonta puhelimitse

Remonttineuvonnasta voit kysyä mitä vain remontoinnista puhelimitse. Vastaajina ovat kokeneet asiantuntijat. Palvelunumeron saat liittyessäsi.

perakarryn-lainaus-h-m

Ilmainen lainaperäkärry

Kuljeta tavarat kätevästi: tarjoamme K-Raudan remonttiasiakkaaksi liittyneille ilmaisen lainaperäkärryn oston yhteydessä kolmeksi tunniksi.

k-rauta-palvelut-ennakkokerays-hmob

Ennakkokeräys kolmessa tunnissa

Tee tilaus ennakkoon, niin keräämme tavarat sinulle valmiiksi. Liittymällä K-Raudan remonttiasiakkaaksi saat keräyksen kaupan varastotuotteista kolmessa tunnissa.

pidennetty-palautusoikeus-h-m

Pidennetty palautusoikeus

K-Raudan remonttiasiakkaana saat 30 vuorokauden pidennetyn palautusoikeuden myyntikelpoisille varastotuotteille (norm. 14 vuorokautta). Tutustu tarkempiin ehtoihin.

k-lahjakortti-arvonta-k-rauta-hmob

Voit voittaa 500 euroa rempparahaa

Olet myös mukana 500 euron arvoisen K-lahjakortin arvonnassa! Arvonta suoritetaan kaikkien vuoden 2022 loppuun mennessä liittyneiden kesken. Arvonnan säännöt

k-raudan-remonttiasiakkuus-hmob-uusi

Liity K-Raudan remonttiasiakkaaksi

Liity pian K-Raudan remonttiasiakkaaksi ja varmista itsellesi kaikki edut.

Katso ohjeet ja liity

Sujuvoita remonttia ja hyödynnä palvelujamme:

k-raudan-palveluikoneita-ja-asiakkaat-tulossa-myymalasta-artikkelikuva

Huomioithan, että saatavilla olevat palvelut vaihtelevat myymälöittäin, voit tarkistaa myymälän palvelut kunkin myymälän omalta sivulta.

Neuvontaa ja inspiraatiota

Remonttineuvonta

Maksuton remonttineuvontamme auttaa sinua kaikissa remonttisi vaiheissa. Kysy mitä vain remontista - me vastaamme! Tarjoamme neuvontaa kaikille sähköisen lomakkeen kautta. K-Raudan remonttiasiakkaaksi liittyneet saavat neuvontaa myös puhelimitse.

Lue lisää

Suunnittelupalvelu

Tarvitsetko apua laminaattien, laattojen, maalien tai tapettien valinnassa? Hyödynnä maksutonta suunnittelupalvelua lähimmässä K-Raudassa. Myyjämme auttavat sinua valitsemaan projektiisi tai remonttiisi parhaiten sopivat materiaalit ja toimivimmat ratkaisut.

Lue lisää

Puutarhaneuvonta

K-Raudan maksuttomasta puutarhaneuvonnasta voit kysyä alan asiantuntijoilta mitä vain pihahommiin liittyvää.

Lue lisää

Helpompia hankintoja

Ajanvaraus

Varaa ilmainen palveluaika asiantuntijalle, joka opastaa ja neuvoo sinua eteenpäin projektissasi.

Lue lisää

Ennakkokeräys

Tee tilaus ennakkoon, niin keräämme tavarat sinulle valmiiksi. Nouda tilaamasi tuotteet myymälästä ilman toimituskuluja. Liittymällä K-Raudan remonttiasiakkaaksi saat keräyksen kaupan varastotuotteista kolmessa tunnissa.

Lue lisää

Peräkärryn vuokraus

Loppuiko tila tai haluatko autosi pysyvän siistinä ja puhtaana? Vuokraa K-Raudasta peräkärry ostostesi kuljettamiseen. Kysy lisää peräkärryn vuokraamisesta lähimmästä K-Raudastasi.

Lue lisää

Kuljetuspalvelu

Huolehdimme, että saat tavarat ovellesi tai työmaallesi sovittuna ajankohtana. Kuljetushinnat vaihtelevat kaupoittain - kysy hintaa ja toimitusaikataulua lähimmästä K-Raudasta.

Lue lisää

Remppatili

Rakentaja ja remontoija, toteuta kerralla unelmasi vaivattomalla ja joustavalla K-Raudan Remppatilillä! K-Raudan Remppatili on edullinen rahoitusratkaisu isompiin yksittäisiin hankintoihin tai remontointiprojekteihin.

Lue lisää

Ostohistoria

Unohda paperiset kuitit: näet tiedot k-rauta.fi-verkkokaupassa tekemistäsi ostoksista kirjautuessasi sisään K-tunnuksellasi. Digitaalisesta kuittiarkistosta näet oman ostohistoriasi ja takuutiedot niiden ostojen osalta, joissa olet tunnistautunut Plussa-kortin avulla.

Lue lisää

Apukäsiä toteutukseen

Asennuspalvelu

Keskity nauttimaan uudesta ostoksestasi ja anna meidän asentaa se puolestasi. Olemme paketoineet sinulle muutaman helpon asennuskokonaisuuden, jotka voit kätevästi ostaa tuotteen yhteydessä.

Lue lisää

Kokoamispalvelu

Haluamme, että sinä voit tehdä ostoksesi helposti ja pääset nauttimaan uusista tuotteistasi vaivatta, joten meiltä saat tuotteet myös valmiiksi koottuna.

Lue lisää

Suunnittelijapalvelu

Hyödynnä maksutonta suunnittelijapalvelua! Autamme sinua visualisoimaan vaikkapa unelmien keittiön, kylpyhuoneen, saunan tai muun tilan parhaiten sopivilla materiaaleilla ja toimivilla ratkaisuilla. Ajanvarauksesta näet myymälät, joissa palvelu on tarjolla.

Lue lisää

Remonttimestari

Koulutettu Remonttimestari on oiva apu, kun haluat remontoida kotisi. Remonttimestari toimii remontin projektipäällikkönä ja pitää puolestasi yhteyttä urakoitsijoihin. Tutustu palveluun ja varaa maksuton kartoitusaika.

Lue lisää

Vinkit tekijöistä

Kysy myymälästä vinkkejä paikkakunnan osaajista, kun tarvitset tekijää remontillesi.

Lue lisää

Remonttijätteen kierrätys

Katso selkeät ohjeet remonttijätteen lajitteluun ja kierrätykseen. Lisäksi suurimmilla paikkakunnilla saat kauttamme jätteiden keräämiseen ja lajitteluun tarkoitettuja suursäkkejä ja lavoja, sekä niille poiskuljetuksen.

Lue lisää

Suunnitteluohjelmat verkkokaupassa

Terassilaskuri

Terassilaskurin avulla voit helposti suunnitella ja arvioida erilaisten terassivaihtoehtojen materiaalit, määrän ja hinnat. Laskurilla voit myös helposti tallentaa suunnitelmasi ja palata siihen myöhemmin.

Lue lisää

Pintamateriaalien materiaalilaskuri

Olet sitten valitsemassa lattiaa, tapettia tai laattaa, jokaisen tuotteen yhteydestä löytyy laskuri, jolla lasket helposti tarvittavan materiaalin määrän.

Maalien sävytyspalvelu

Tiesitkö? Voit tilata verkkokaupasta tai myymälästä maalit sävytettynä haluamaasi sävyyn. Valitse sävy tuotteen sivulla ostaessasi tuotetta. Nouda maali kätevästi lähimmästä K-Raudastasi, ja pääset heti hommiin!

Lue lisää

Liity K-Raudan remonttiasiakkaaksi ja saat käyttöösi seuraavat palvelut kaikille yhteisten palveluiden lisäksi

Remonttineuvonta

Maksuton remonttineuvontamme auttaa sinua kaikissa remonttisi vaiheissa. Kysy mitä vain remontista - me vastaamme! Tarjoamme neuvontaa kaikille sähköisen lomakkeen kautta. K-Raudan remonttiasiakkaaksi liittyneet saavat neuvontaa myös puhelimitse.

Lue lisää

Peräkärryn lainaus

Puutavaraa tai muita suuria hankintoja ostoslistalla? Kuljeta tavarat kätevästi: tarjoamme K-Raudan remonttiasiakkaaksi liittyneille ilmaisen lainaperäkärryn oston yhteydessä kolmeksi tunniksi. Käytä lainauksessa remonttiasiakkaan mobiilikorttia.

Lue lisää

Pidennetty palautusoikeus

K-Raudan rekisteröityneet remonttiasiakkaat saavat myymälästä tai verkkokaupasta ostetuille tuotteille 30 päivän pidennetyn palautusoikeuden tietyin rajoituksin. Palautusoikeus on voimassa, kun tuote on ehjä ja alkuperäisessä myyntipakkauksessa.

Lue lisää

Ennakkokeräys

Tee tilaus ennakkoon, niin keräämme tavarat sinulle valmiiksi. Nouda tilaamasi tuotteet myymälästä ilman toimituskuluja. Liittymällä K-Raudan remonttiasiakkaaksi saat keräyksen kaupan varastotuotteista kolmessa tunnissa.

Lue lisää

Voita lisäksi 500 euroa rempparahaa

k-raudan-remonttiasiakkuus-lahjakortti-artikkelikuva-uusi

Liity nyt K-Raudan remonttiasiakkaaksi, niin olet automaattisesti mukana 500 euron arvoisen K-lahjakortin arvonnassa. Lahjakortin voit käyttää remonttiin liittyviin hankintoihin K-Raudassa tai halutessasi myös muissa K-ryhmän liikkeissä. Arvonta suoritetaan kaikkien vuoden 2022 loppuun mennessä liittyneiden kesken. Katso arvonnan säännöt.

Näin helposti liityt remonttiasiakkaaksi

1. Kirjaudu K-Tunnuksen avulla k-rauta.fin omille sivuille. Tarvitset liittyessäsi myös Plussa-korttiasi.

K-Tunnuksen saat helposti liittymisen yhteydessä, jos sinulla ei vielä ole sitä. Huomioithan, että ensimmäisellä kerralla ennen kuin voit kirjautua sisään sinun tulee yhdistää Plussa-jäsenyytesi K-Tunnukseen. K-Tunnus toimii kaikissa K-ryhmän digitaalisissa palveluissa, muun muassa K-Ruoka-palvelussa. Voit siis kirjautua useisiin palveluihin käyttäen samaa tunnusta ja salasanaa.

2. Anna sivulla tietosi ja kerro, millaista remonttia suunnittelet, niin saat jatkossa juuri sinun remonttiasi auttavaa tietoa ja vinkkejä.

3. Valmista! Saat vahvistuksen sähköpostitse ja käytössäsi on kaikki remonttiasiakkaan edut.