Keittiömallistot

Tutustu laadukkaaseen Cello-keittiöiden mallistoon. Löydätkö oman suosikkisi? Voit myös koota keittiötarvikkeista täysin oman kokonaisuuden.

Keittiöesitteet:

{{item.Text}} {{item.Text}}

{{item.Description}}

{{item.AdditionalLink.Text}}

Keittiömallistot:

Cello-keittiön mallistosta löytyy sopivasti harkittuja ja huolella toteutettuja vaihtoehtoja keittiöön. Kalusteiden mitoitus 5-10 cm välein mahdollistaa keittiön räätälöinnin hyvin erilaisiin tiloihin. Keittiön toimitusaika on nopea, saat keittiön osat kotiisi vain kolmen viikon jälkeen tilauksesta. Mikä parasta, K-Raudasta saat kerralla kaiken keittiöön! Laatat, sisustuksen, seinämaalit, remontointitarvikkeet ja loppusilauksena myös piensisustuksen. Uuden keittiön asennus ja rahoitus onnistuvat myös helposti K-Raudan kautta!

Alla hintaesimerkkejä Cello-keittiöistä eri ovi- ja tasovaihtoehdoilla:

Kasperi-Yyteri • 4643 €

Lisähintaan kodinkoneet, allas ja hana. Kuvan lattialaatta Block harmaa 60 x 60 cm.


Purola • 4049 €

Lisähintaan kodinkoneet, allas ja hana. Kuvan lattialaatta Pietra harmaa 60 x 60 cm ja välitilalaatta Architettura valkoinen kiiltävä 10 x 30 cm.


Sarkola-Haikkoo • 3592 €

Lisähintaan kodinkoneet, allas ja hana. Kuvan lattia Cello-laminaatti Tammi Bedrock ja välitilalaatta Cello Violette kuvio 25 x 40 cm.

 

Kallio • 3293 €

Lisähintaan: kodinkoneet, allas, hana, Kuvan lattia Cello-laminaatti Urban Legend ja seinälaatta Primus valkoinen kiiltävä 20 x 20 cm.

 

Pajala • 4477 €

Lisähintaan: kodinkoneet, allas ja hana. Kuvan lattia Cello-vinyylilankku Stockholm, välitilalaatta Portobello valkoinen matta ja mitta mix 10x40 cm

 

Vihola • 3607 €

Lisähintaan: kodinkoneet, allasja hana. Kuvan lattia Cello-laminaatti Tammi Reykjavik ja välitilalaatta Primus valkoinen kiiltävä fasetti 10 x 20 cm.

 

Tapiola • 3916 €

Lisähintaan: kodinkoneet, allas ja hana. Kuvan lattialaatta Block valkoinen 60 x 60 cm ja välitilalaatta Primus fasetti tumman vihreä 10 x 20 cm.

 

Vaskiluoto-Halkokari • 3498 €

Lisähintaan: kodinkoneet, allas ja hana. Kuvan lattia Cello-laminaatti Tammi Salt Lake.

 

Sveitsi • 3384 €

Lisähintaan: kodinkoneet, allas ja hana. Kuvan lattialaatta Hexatile 17,5 x 20 cm.

 

Keittiön tasot, ovet, kaapit ja vetimet:

{{item.Text}} {{item.Text}}

{{item.Description}}

{{item.AdditionalLink.Text}}

Keittiösuunnitelma tulevasta keittiöstäsi

Keittiön hintaan vaikuttaa keittiön mitoitus ja materiaalien menekki. Suunnittele juuri sinun tarpeisiisi sopiva keittiö yhdessä K-Raudan keittiösuunnittelijan kanssa. Katso lisätietoja suunnittelijapalvelusta >

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 101 Ei 81