Päivitetty 08.04.2024

Dekostudiolla tapahtuu! Katso uusimmat tapahtumat ja tule mukaan.

Dekostudio on tour 11.4.- 16.5.2024

tour-dekostudio-50

Dekostudio tutuksi - kiertue vierailee viidellä eri paikkakunnalla keväällä.

Kiertueella kunkin paikkakunnan nimetyt K-Raudat järjestävät ammattilaisille aamiaisen/lounaan, ja iltapäivällä on arkkitehtien ja suunnittelijoiden vuoro tutustua meihin After Work hengessä.

Ilmoittautumislinkistä näet kaikki paikkakunnat, tapahtumapaikat ja kellonajat. Tour kiertue päättyy juhlavasti Helsinkiin torstaina 16.5 klo 17.00 (Bulevardi 46)

Tule tutustumaan K-Raudan ja kumppaneidemme uutuuksiin!

Ilmoittaudu mukaan tästä

Nähdään Tourilla!

Matkassa mukana:

dekostudio-logot-1500

Tervetuloa Dekostudion minimessuille 19.3.

Dekostudio-Minimessut-ak

Tervetuloa Dekostudiolle keväiseen Minimessut tapahtumaan osoitteeseen Bulevardi 46.

Tilaisuus on avoin kaikille eikä sinun tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Ovet avoinna klo 10-18, joten piipahda käymään kun sinulle sopii. Tarjolla kuplivaa ja pientä naposteltavaa.

Minimessuilla esittelemme sisustamisen ja kalustamisen uutuudet, sekä paikalla ovat kaikki Dekostudion yhteistyökumppanien edustajat.

Teemana tänä vuonna vihreät arvot ja vastuullisuus. Sadalle ensimmäiselle mukaan pieni vihreä lahja. Eikä tässä vielä kaikki.. onnettaremme nimittäin arpoo kaikkien osallistujien kesken ravintolalahjakortin. Nähdään messuilla!

Lisätietoja: [email protected]

dekostudio-tapahtumat-ak

Muotoilun ja tilasuunnittelun trendejä luotaava Habitare PRO -ammattilaistapahtuma järjestettiin osana Habitare-messuja. Messukeskuksessa ja Helsingin keskustaan sijoittuvilla showroomeilla oli ammattilaisille suunnattua ohjelmaa 13.–15.9.2023.

habitare-dekostudio-1

RT-kaupan organisaatioon kuuluva Dekostudio oli mukana Messukeskuksessa Habitare PRO -osastolla omalla komealla standillään. Myös Dekostudion toimipisteessä Helsingin Bulevardilla oli avoimet ovet tapahtuman ajan.

Habitaressa kävi rekisteröityneitä ammattilaisia noin 13 700, mikä tarkoittaa ammattilaiskävijämäärän tuplaantumista viime vuoteen verrattuna. Yhteensä Habitaressa kävi yli 41 000 sisustuksen ystävää.

habitare-dekostudio-2

Dekostudio keräsi Habitaressa hyviä uusia kontakteja, ja näkyvyys oli taattu. Suunnittelutoimisto Soihdun kanssa suunniteltu osasto keräsi kehuja monilta ja jäi varmasti mieleen. Osaston Bay-kylpyhuonekaluste pääsi myös Iltalehden Habitare-koosteeseen.

Dekostudiolla pidettiin kutsuvieraille eli suunnittelijoille, arkkitehdeille, rakennusliikkeiden edustajille sekä medialle suunnattu tilaisuus 14.9. Tapahtuma oli onnistunut, ja kaiken kruunasi kansainvälisen median saapuminen paikalle.

Lisätietoja: Susanna Soriola, myyntipäällikkö, sisustus ja kalustaminen, K-ryhmän rakentamisen yrityspalvelu, [email protected]