Päivitetty 05.03.2024

Dekostudio on rakennus- ja sisustusalan ammattilaisille, suunnittelijoille ja arkkitehdeille suunnattu kohtauspaikka ja tuotteiden showroom. Lämpimästi tervetuloa!

dekostudio-etusivu-ak

Dekostudion showroomin muodostavat 18 yhteistyökumppania. Saat asiantuntevaa palvelua kaikkiin projekteihin ja pääset tutustumaan laajaan tuotevalikoimaan. Järjestämme Dekostudiolla myös kutsutilaisuuksia, luentoja ja koulutuksia. Yhteistyökumppanin edustaja on paikalla tarvittaessa.

Dekostudio löytyy osoitteesta Bulevardi 46, 00120 Helsinki.

Avoinna ammattilaisille arkisin ma - to klo 8.30-17 ja pe klo 9-15.

DEKOSTUDIO ON SULJETTU TIISTAINA 21.5.2024 YKSITYISTILAISUUDEN VUOKSI.

Meihin voit aina olla myös etukäteen yhteydessä ja varata oman vierailuajan.

Yhteydenotot: [email protected] tai [email protected]

dekostudio-henkilokunta

Yhteistyössä:

Dekostudio-Logokollaasi-2024-03

Klikkaa alta haluamasi brändin nimeä ja lue lisää!

arvolista

Arvolista Oy on vuonna 1994 perustettu lista- ja paneelivalmistaja sekä tukkumyyjä. Kotimaisuus ja kestävä kehitys ovat liiketoimintamme ydintä. Pääraaka-aineemme, kuusi ja mänty, tulevat meille kotimaisilta sahoilta.

Valikoimastamme löytyvät tuotteet kodin kaikkien tilojen listoitukseen ja panelointiin. Ammattitaitoisen alihankintaketjumme avulla pystymme valmistamaan tuotteita ripeästi myös vaativiin kohteisiin, joihin perustuotteet eivät riitä.

www.arvolista.fi

cello-keittio

Cello-keittiömallisto tarjoaa tarjoaa tyylikkäitä, hyvän hinta-laatusuhteen keittiökokonaisuuksia keittiöremontoijille ja sisustajille kaikkialla Suomessa. Cello on suunniteltu ihmisille, jotka ottavat elämän ja sisustamisen rennosti aikana, jolloin asumiselta kaivataan tehokkuutta ja tarkoituksenmukaisuutta.

duuri-ak

Duuri on kansainvälinen perheyhtiö, jolla on yli 45 vuoden asiantuntemus rakentamisen ja remontoinnin viimeistelytuotteista. Laajasta ja korkealuokkaisesta Dione-sisustuslistavalikoimasta sekä ammattirakentajan DuuriPro-valikoimasta löydät parhaat ratkaisut kohteeseesi, oli kyseessä sitten asuntoprojekti tai julkinen kohde. Markkinoiden laajin varastovalikoima takaa sujuvan palvelun ja nopeat toimitukset.

• Saumalistat • Eritasolistat • Askelkulmalistat • Päätelistat • Jalkalistat • Kynnyslistat • Peitelistat • Kulmasuojalistat • Hobby-listat • Laattalistat • Johtokotelot • Lattiatunnisteet kulunohjaukseen

Vakiovalikoiman lisäksi Duuri palvelee myös laajan tilausvalikoiman voimin sekä tarvittaessa mittatilauksena. Listojen ja profiilien lisäksi tarjonta kattaa myös mm tarkastusluukut, törmäyssuojat, kaiteet ja esteettömyystuotteet. Katso lisää.

Vastuullisuus on muutakin kuin pelkkää puhetta.

Duuri on tuonut ensimmäisenä Suomessa markkinoille FSC®-sertifioidut Dione-jalopuulistat. FSC®-merkki kertoo vastuullisesti kasvatetusta ja hoidetusta metsästä, ja velvoittaa koko toimitusketjun kestävän metsänhoidon lisäksi myös ympäristön kuormituksen minimoimiseen, eettisyyteen, ihmisoikeuksien, työolosuhteiden sekä työterveyden edistämiseen. Green Building Council Finlandin jäsenenä koko Duuri Group edistää osaltaan energiatehokkuutta ja ympäristöä kunnioittavaa rakentamisen ja sisustamisen tapaa. D

ecophon

Koe luonnollinen ääniympäristö! Ecophon on johtava akustisten alakatto- ja seinäjärjestelmien toimittaja, jonka ratkaisut parantavat työtehoa ja elämänlaatua. Uskomme, että ääniympäristö vaikuttaa merkittävästi jokapäiväiseen elämäämme, ja olemme intohimoisia hyvän huoneakustiikan puolestapuhujia – olipa kyse mistä tahansa tilasta, toiminnasta tai tarpeesta. Suomessa myytävistä Ecophon-akustiikkalevyistä noin 70 % valmistetaan Forssan tehtaalla ja niille on myönnetty Avainlippu. Kotimainen työ, luonnonvaroja säästävä tuotantoprosessi ja läpinäkyvä tuotetieto ovat tärkeä osa toimintaamme.

www.ecophon.fi

electrolux

Electrolux on perustettu Ruotsissa vuonna 1919. Suunnittelemme tuotteemme huolellisesti ja luontoa ajatellen pohjoismaisten arvojemme mukaisesti. Kestävä kehitys on meille kaikki kaikessa. Suunnittelemme ihania makunautintoja luovia intuitiivisia kodinkoneita, huolehdimme vaatteittesi laadusta ja kestävyydestä ja teemme kodistasi miellyttävämmän paikan olla. Sadan vuoden kokemuksemme sekä monipuolinen historiamme ammattikokkien kanssa työskentelyssä on antanut meille osaamista valmistaa sellaisia keittiön laitteita, että sinä saisit mahdollisimman paljon irti omasta keittiöstäsi. Haluamme parantaa toimintaamme jatkuvasti ja olla maailman paras kodinkonevalmistaja vaikuttamalla positiivisesti ihmisten elämään sekä planeettamme hyvinvointiin.

www.electrolux.fi

elfa-ak

Vuonna 1948 ruotsalainen Arne Lydmar huomasi, että markkinoilla oli fiksujen säilytysratkaisujen kokoinen aukko ja sai loistoidean. Siitä alkoi Elfan tarina. Nyt, yli 70 vuotta myöhemmin, tuo alkuperäinen idea on edelleen lähellä sydäntämme: haluamme luoda tilaa jokapäiväiseen elämään nerokkailla säilytysratkaisuilla. Ja sitä juuri teemme. Vastaamme arjen haasteisiin luomalla fiksuja ratkaisuja pieniin ja suuriin säilytystarpeisiin.

Elfa valmistaa säilytysjärjestelmiä, jotka ovat mukautettavissa yksilöllisiin tarpeisiin läpi elämän. Valikoimassamme on joustavia säilytysratkaisuja ja mittatilaustyönä valmistettavia liukuovia. Kaikki tuotteemme suunnitellaan kestävän kehityksen mukaisiksi, toimiviksi ja laadukkaiksi. Mukautettavat, vastuulliset ja nerokkaat säilytysratkaisut ovat Elfan kilpailuvaltti. Muita vahvuuksiamme ovat pitkä historia, taloudellinen vakaus ja erilaiset patentit. Ne tekevät meistä hyvän ja luotettavan liiketoimintakumppanin.

www.elfa.com

FMMatsson

Damixa

Damixa on yksi Pohjoismaiden johtavan hanavalmistajan FM Mattsson Groupin tuotemerkeistä ja se tunnetaan upeasta, skandinaavisesta designista. Damixa edustaa tanskalaisen muotoilun ja laadun kärkeä. Kaikkiaan Damixan tuotevalikoima on niin väri-, muotoilu- kuin myös hintavaihtoehdoiltaan yksi markkinoiden laajimmista. Damixan design yhdistyy toiminnallisuuteen sekä tuotteiden kehittämiseen, käyttäjäystävällisyyden maksimoimiseksi. Ainutlaatuiset ominaisuudet kuten kylmäkäynnistys, 5 vuoden takuu sekä vedensäästöominaisuudet tekevät Damixan tuotteista käytännölliset ja turvalliset käyttää. Lue lisää

Mora Armatur

Mora Armatur on yksi Pohjoismaiden johtavan hanavalmistajan FM Mattsson Groupin tuotemerkeistä. Tuotemerkillä on pitkät laatuperinteet, sillä hanoja on valmistettu vuodesta 1927 lähtien. Tarkka tuotekehitys ja nykyaikaiset valmistusmenetelmät luovat pohjan Mora Armaturin vetovoimaiselle muotoilulle, johtavalle tekniikalle, korkealle laadulle ja ympäristöystävällisyydelle. Tuotteiden valmistuksessa on kunnioitettu ympäristöä mahdollisimman paljon; suunnittelusta ja materiaalien valinnasta tuotantoon, kuljetukseen, käyttöön ja kierrätykseen. Mora Armatur on yhdistelmä huippulaatua, puhdaslinjaista suunnittelua ja erinomaista käyttömukavuutta. Lue lisää

gerflor

Gerflor kehittää, valmistaa, markkinoi ja myy innovatiivisia, dekoratiivisia ja ympäristöystävällisiä lattiaratkaisuja ammattikäyttöön ja kuluttajille.

Lisätietoja: www.gerflor.fi

Geberit –  Design Meets Function

geberit-dekostudio-2024

Maailmanlaajuisesti toimiva Geberit-konserni on Euroopan johtava saniteettituotteiden valmistaja, joka juhlii 150-vuotisjuhlaansa vuonna 2024. Yritys valmistaa erittäin korkealaatuista saniteettitekniikkaa ja -keramiikkaa, kylpyhuonekalusteita sekä AquaClean pesu-WC-istuimia, joita voit myös kokeilla käytännössä Dekostudiolla.

www.geberit.fi

IDO – Pohjoismaista muotoilua luonnon inspiroimana

ido-dekostudio-2024

IDO on tehnyt suomalaisista kylpyhuoneista moderneja ja toimivia jo vuosikymmeniä. Tavoitteena on ollut kehittää laadukkaita ja inspiroivia tuotteita, jotka tuovat suomalaisiin olosuhteisiin sopivia ratkaisuja. IDOn laadukkaisiin ja kestäviin tuotteisiin voit tutustua Dekostudion näyttelyssä.

www.ido.fi

ledvance

LEDVANCE on yksi maailman johtavista yleisvalaistuksen toimittajista ammattilaisille ja kuluttajille. OSRAM GmbH:n yleisvalaistuksen liiketoiminnasta syntynyt LEDVANCE tarjoaa kattavan valikoiman LED-valaisimia ja LED-lamppuja moneen käyttökohteeseen, älykkäitä valaistustuotteita koteihin ja rakennuksiin sekä perinteisiä valonlähteitä.

Valaistuksessa lähtökohtana ovat erilaiset valon tarpeet ja huoneiden käyttötarkoitukset, jotka voivat vaihdella vuorokauden tai päivän mukaan. Oikeanlaisella valaistuksella voidaan luoda haluttua tunnelmaa, korostaa esteettisiä muotoja, lisätä vireyttä ja turvallisuutta. Monipuolisilla LEDVANCE-valonlähteillä luot kiehtovan ja kestävän valaistuksen yksilölliseen kotiin tai erilaisiin toimitiloihin niin ulko- kuin sisätiloissa. LEDVANCElta löytyy valaistusratkaisu lähes kaikkiin valaistusvaatimuksiisi. Tutustu tuotteisiin ja inspiroidu!

www.ledvance.fi

SMART+ WiFi -älyvalaistus www.ledvance.fi/smartwifi

SUN@HOME - tuo auringonvalo kotiisi

sauna Klara

Polaria on kotimainen yritys, joka on erikoistunut teräksestä valmistettuihin, vedenkestäviin kylpyhuonekalusteisiin. Valikoimastamme löytyvät muun muassa allaskaapit, peilikaapit, pyykkikaapit sekä kylpyhuonekalusteet. Polaria-kalusteet ovat ajattomia ja tyylikkäitä, ja ne on luotu kestämään suomalaisten arjessa vuosikymmeniä. Tuotteemme valmistetaan laadukkaasta jauhemaalatusta teräksestä, joka on kierrätettävää, kestävää ja käytännöllistä. Kaikilla Polarian terästuotteilla on 10 vuoden takuu. 

mokkikylppari Mille

www.polaria.fi

LinkedIn

sika

Tarjoamme lattiajärjestelmillämme tiloihin kauneutta, käytännöllisyyttä ja persoonallisuutta. Näiden ominaisuuksien lisäksi kestävä kehitys on yksi Sika-lattiainnovaatioiden päätekijöistä. Keskitymme sisäilman laatuun, vähäisiin VOC-arvoihin ja hajuihin, lattiajärjestelmän kestävyyteen minimaalisin huoltovaatimuksin, helppoon ja taloudelliseen lattian kunnostamiseen sekä alhaiseen energiankulutukseen elinkaaren aikana.

Tuotteillamme ja menetelmillämme saadaan aikaan toimiva ja kestävä märkätila tai vedeneristetty rakenne. Tuotevalikoimamme kattaa kaiken vedeneristyksiin, laattojen kiinnittämiseen ja saumauksiin tarvittavan materiaalin, tapahtuipa asennus sitten kodin kylpyhuoneessa, julkisessa rakennuksessa, uima-altaassa tai terassilla ja parvekkeella.

Päätuotealueitamme ovat rakennus-, ajoneuvo- ja laivanrakennusteollisuuden tiivistys - liimaus -vaimennus - jäykistäminen ja niihin liittyvät korkealuokkaiset tuotemenetelmät: tiivistys- ja liimamassat, betonin lisäaineet, betoninkorjaustuotteet, rakenteelliset vaimennus- ja vahvistusmateriaalit, vedeneristystuotteet, lattialiimat, -tasoitteet ja -pinnoitteet, laatoitus- sekä vesikatemateriaalit.

Toimintaamme ohjaa kestävä kehitys ja pyrimme tuotteillamme ja ratkaisuillamme luomaan pitkäaikaisia etuja ja lisäarvoa kaikille sidosryhmillemme ja vähentämään merkittävästi resurssien kulutusta.

Oy Sika Finland Ab Koskelontie 23 C, P.O.Box 49 · 02921 Espoo · Finland

http://fin.sika.com

smedbo

Smedbo on yli 50-vuotias laadukkaista kylpyhuonetarvikkeista tunnettu ruotsalainen yritys.

Yrityksen menestys perustuu pitkäjänteiseen ja laadukkaaseen suunnittelutyöhön, jolla varmistetaan erittäin korkea laatu ja samalla suojellaan klassista Skandinaavista designia, muotoilua, jota tuotesarjat edustavat. Pitkä ikä ja korkea laatu ovat kaksi tärkeintä rakennuspalikkaa, kun Smedbo suunnittelee ja kehittää tuotteitaan.

Ruostumattomat tuotteet massiivimessingistä

Suurin osa yrityksen kylpyhuonesarjoista on valmistettu massiivimessingistä, joka on tunnetusti erittäin laadukas ja korroosionkestävä materiaali. Smedbo näkee, että käyttäjän tulee voida luottaa tuotteiden näyttävän kuin uusilta, vielä jopa kymmenien vuosien jälkeen. Valmistusmateriaali ja korkea laatu näkyvät käytännössä siten, että tuotteet eivät voi ruostua ja ne kestävät jatkuvaa päivittäistä käyttöä. Siksi tuotteille myönnetäänkin pääsääntöisesti 10 vuoden takuu. Projektikohteissa voidaan luottaa siihen, ettei kohteen valmistumisen jälkeen tule tarvetta ns. korjauskäynneille. Tuotteisiin liittyvät reklamaatiot ovat erittäin harvinaisia.

Useita vaihtoehtoisia viimeistelyjä

Kylpyhuonesarjoja on saatavina useilla vaihtoehtoisilla viimeistelyillä. Tarjolla oleva valikoima käsittää lisäksi sähkökäyttöiset pyyhekuivaimet, lattiakaivonkannet, meikkipeilit sekä turvallista liikkumista helpottavat tukikahvat. Suhteellisen pienellä lisäinvestoinnilla laadukkaampiin kylpyhuonetarvikkeisiin, voidaan helposti päivittää kylpyhuone, ja parhaimmassa tapauksessa nostaa koko asunnon arvoa, tai nopeuttaa asunnon myyntiä.

Lisätiedot: www.smedbo.fi

Yhteystiedot:

Smedbo Ab

Puh. 0207 129 570

[email protected]

svedbergs

__Skandinaavista designia ja toimivuutta kylpyhuoneeseen __

Svedbergs on Pohjoismaiden tunnetuimpia laadukkaiden kylpyhuonekalusteiden valmistajia. Yritys on perustettu 1920 ja sillä on yli 60 vuoden kokemus kylpyhuoneiden kalustamisesta eri aikakausilta. Svedbergs valmistaa kosteutta kestäviä ja linjakkaita kylpyhuonekalusteita uudisrakentamiseen sekä korjauskohteisiin. Pitkän ja innovatiivisen taustansa ansiosta Svedbergs on alansa edelläkävijä, joka luo ajatonta kylpyhuonesisustusta aidoista ja kestävistä materiaaleista. Tuotannossa omassa tehtaassa käsityöperinne on vahvasti läsnä innovaatioiden ja tyylikkään designin rinnalla.

Ympäristöystävälliset kokonaisratkaisut

Svedbergs on luotettava kumppani projekteissa, joissa halutaan laatua, kestävyyttä ja toimitusvarmuutta. Valikoima tarjoaa laajan kattauksen ympäristöystävällisiä tuotteita allaskalusteista peileihin ja peilikaappeihin, suihkutilakalusteista pyyhekuivaimiin, kylpyammeisiin, hanoihin ja wc-istuimiin. Tuotesarjasta riippumatta tuotteiden jokainen yksityiskohta on viimeistelty ja mietitty. Parhaan kokonaisratkaisun löytäminen projektiin on helppoa ja nopeaa suunnittelijan työkalujen avulla. Svedbergs on tukenasi projektin alusta loppuun.

Lue lisää

tammiholma

TAMMIHOMAN monipuolisesta valikoimasta löydät lähes kaiken kylpyhuoneesi sisustamiseen. Suihkuseinien, allaskaappien ja peilikaappien lisäksi valikoimistamme löytyvät WENKON varusteet, matot ja suihkuverhotangot sekä monet muut ratkaisut tavaroiden säilyttämiseen kylpyhuoneessa. WENKON tuotteet kiinnitetään paikoilleen ilman poraamista ja se onnistuu helposti lähes keneltä tahansa.

Pyykinkuivaukseen taas löydät ratkaisut sähkötoimisista pyyhekuivaimistamme tai JUWELIN laadukkaista kuivaustelineistä.

Kun haluat ripauksen luksusta, saat sitä vaikkapa värillisillä malja-altailla tai laajalla valikoimalla valopeilejä jotka voit varustaa esim. huurtumisentotoiminnolla.

100% vedenkestävät kalusteemme toimivat varmasti vuodesta toiseen, eikä roiskeveden kanssa tarvitse varoa. Tätä osataan arvostaa eritoten lapsiperheissä

Myyntitiimimme auttaa sinua kaikissa kylpyhuoneesi kalustamiseen ja varustamiseen liittyvissä asioissa.

tikkurila

Tikkurila on johtava pohjoismainen maalialan yritys, jonka tuotteet valmistetaan tarkoin valituista raaka-aineista korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti. Kehitämme vuosikymmenten kokemuksella tuotteita ja palveluita, jotka tarjoavat asiakkaillemme ajan ja sään kestävää laatua. Haluamme luoda kestävää tulevaisuutta merkityksellisten pintojen avulla. Tikkurila on kestävän maalaamisen, pintakäsittelyn ja värien käytön edelläkävijä – ja kannamme tämän roolin vastuullisesti. Edistämme työllämme ja tuotteillamme kestävää kauneutta, ihmisten hyvinvointia ja pintojen pidempää käyttöikää hyödyntäen kestävästi luonnon ja yhteiskunnan rajallisia resursseja.

Tunne värisi ja löydä tyylisi. Värikartan ja värilastujen avulla löydät omasi.

Tunne Väri- kokoelman ja värikartan ja värilastujen kanssa voit kokeilla erilaisia yhdistelmiä ja päättää omasi. Tee aina värivalinta katsomalla oikeaa värilastua siinä tilassa, jossa aiot väriä käyttää. Värilastujen sävyt toistuvat seinäpinnalla oikein kaikissa valaistusolosuhteissa. Tunne Väri -värikartan ja lisää inspiraatiota löydät myös osoitteesta tikkurila.fi

timberwise

Valitse elämäsi lattiaksi kotimainen, kaunis ja kestävä Timberwise. Timberwise-lattia on suunniteltu ja tehty kestämään sukupolvelta toiselle. Valmistus tapahtuu tehtaallamme Loimaalla.

www.timberwise.fi

unidrain

Unidrain on aito linjalattiakaivo, jonka rakenne on alunperinkin suunniteltu niin, että kaivo asennetaan kiinni seinään. Vuonna 2003 lanseeratun innovaation perustana on teräslaipparakenne, joka tekee Unidrainin kaivosta erittäin kosteusturvallisen. Linjalattiakaivon asentaminen on mahdollista sekä uudis-, että saneerauskohteisiin ja sen käyttö mahdollistaa yhdensuuntaisen lattiakaadon ja isojen lattialaattojen käytön kylpyhuoneissa.

Lue lisää

weber

Weber ─ Laadusta rakentaja tunnetaan

Weber kehittää, valmistaa ja markkinoi monipuolisia rakennustuotteita julkisivuista lattiatasoitteisiin. Tuotteemme suunnitellaan ja testataan sopiviksi Suomen ankariin olosuhteisiin. Teemme jatkuvaa työtä ja tuotekehitystä ollaksemme asiakkaidemme luottamuksen arvoisia nyt ja tulevaisuudessa.

Suomessa tapahtuvan tuotekehityksen, valmistuksen, logistiikan sekä myynnin ja markkinoinnin lisäksi käytössämme on sekä paikallisen Saint-Gobainin Finland Oy:n että kansainvälisen konsernimme resurssit ja osaaminen. Tiesitkö, että 98 % Weberin vuonna 2022 toimitetusta tonneista on valmistettu Suomessa?

Lue lisää: www.fi.weber

Saint-Gobain Finland Oy / Weber Strömberginkuja 2 00380 Helsinki Puh. 010 44 22 00