K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Sikaflex® Purform® -sarjan tuotteet uudistuivat

Päivitetty 17.05.2022

Sika Finland tarjoaa nyt kaksi uudistunutta, entistä puhtaampaa ja tehokkaampaa tuotetta: Sikaflex® PRO-3 PURFORM on sekä mekaanista kulutusta että kemiallista rasitusta kestävä saumamassa tiloihin, joissa on esimerkiksi runsasta jalankulku- ja ajoneuvoliikennettä. Sikaflex®-11 FC PURFORM puolestaan on monikäyttöinen elastinen liima ja saumausmassa, joka on nyt myös entistä tehokkaampi ja turvallisempi käyttää. Tuotteet löydät K-Raudasta, tutustu tarkemmin!

Purform® merkitsee parempaa suorituskykyä, kestävyyttä ja puhtautta

PU-teknologiassa yhdistyvät erinomaiset tekniset ominaisuudet ja ympäristön huomioiminen. Purform on koetellun polyuretaaniteknologian uusin kehitysversio ja sen käyttäjiltä ei vaadita PU-tuotteiden REACH-koulutusta!*

Sika on kehittänyt uuden ainutlaatuisen Purform® -teknologian, joka parantaa Sikaflex® -liima- ja saumausmassojen suorituskykyä. Sikaflex® Purform® -liima- ja saumausmassoilla on erittäin alhainen isosyanaattipitoisuus – samalla tuotteissa yhdistyvät tehokkuus, turvallisuus ja kestävän kehityksen vaatimukset pitkälle tulevaisuuteen.

*Teollisuus- ja ammattikäyttäjille pakollinen koulutus tuotteille, jotka sisältävät raja-arvoa enemmän di-isosyanaatteja.

Uudistunut Sikaflex® PRO-3 PURFORM

sikaflex-purform-3-krauta

Sikaflex® PRO-3 Purform® lattiasaumamassa on ensisijainen valinta lattiasaumoihin kun vaaditaan mekaanista kestävyyttä sietämään muun muassa ajoneuvo- ja jalankulkuliikennettä. Samalla sillä on erinomainen kemiallinen kestävyys. Tuote on myös elintarviketuotantotiloihin soveltuva sekä M1-hyväksytty.

Tyypillisiä käyttökohteita ovat lattiasaumat esimerkiksi pysäköintitiloissa ja -halleissa, varasto- ja tuotantotiloissa, elintarviketeollisuudessa, jätevedenpuhdistamoissa, tunnelirakenteissa ja puhdastiloissa.

Vaivaton asentaa ja helppo käyttää! Tuote on valumaton ja siinä on lyhyt katkaisuhäntä, kohde on siis helppo viimeistellä.

Sikaflex® PRO-3 Purform® täyttää tiukimmat VOC-standardit (EC1 Plus, A+, M1). Se on liuotteeton ja sen isosyanaattipitoisuus on selvästi alle REACH 2023 -rajojen.

Sikaflex® PRO-3 Purform -tuotteet K-Raudasta: 

Uudistunut Sikaflex®-11 FC PURFORM

sikaflex-purform-11fc-krauta

Jo yli 50-vuotias legendaarinen tuote! Sikaflex®-11 FC Purform® on yksikomponenttinen, kosteuskovettuva, polyuretaaninen liima- ja saumamassa sisä- ja ulkokohteisiin. Todellinen monitoimituote, jolla on tuhansia positiivisia käyttökokemuksia jo vuosien ajalta.

Tuotteella on nyt nopeampi kuivumisaika ja entistä parempi kestävyys yhdistettynä turvallisempaan käyttöön ja pidempään käyttöikään verrattuna edelliseen Sikaflex®-11 FC+:n. Lisäksi M1-hyväksyntä.

Käyttökohteita ovat esimerkiksi: ikkunakarmien tiivistykset, kevyiden elementtien liimaaminen, sisäsaumat, liityntäsaumat, ikkunalaudan elastinen liimaus, lattiasaumat, viemäriputkien ja syöksytorvien tiivistys ja liimaus, betonirakenteiden saumat, porraselementtien liimaus ja tiivistys.

Tuotetta on helppo työstää ja se on valumaton. Tarttuu myös hyvin useimpiin rakennusmateriaaleihin.

Sikaflex®-11FC Purform -tuotteet K-Raudasta: 

Tilaa ammattilaisten uutiskirje

Hyötyä ja tietoa uutuuksista – uutiskirjeen tilaaminen kannattaa

k-rauta-pro-kuva-tyomies-pakettiautossa

SAAT TIETOA:

  • Uutuuksista ja ajankohtaisista tuotteista
  • Työtä helpottavia asiantuntijavinkkejä
  • Tietoa uusista työvälinetesteistä
  • Myös muuta hyödyllistä ammattiasiaa
Tilaa veloituksetta sähköpostiisi