K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

ISOVER PREMIUM 33 eristevillalevy ammattikäyttöön

Uusi ISOVER PREMIUM 33 eristevillalevy on on asentajan valinta. Nopea asentaa! Ei pölise eikä kutita ja eristää lämpöä 9 % aiempaa enemmän verrattuna ISOVER KL-36 eristeeseen. Uutuuden löydät useassa eri koossa K-Raudasta.

isover-premium-33-eristevillalevypakkaus-k-rauta

ISOVER PREMIUM 33 eristevillalevy on suunniteltu ammattilaisten tarpeet huomioiden. Se on nopea asentaa ja helppo käsitellä. Ei pölyä ja leikkaus käy kätevästi. Eristystyö sujuu nopeammin, jos vertaa perustason muihin eristeisiin, sillä tuote istuu hyvin oikein mitoitettuun runkoväliin ja eristevillalevym leikkaus on helppoa.

Tämä uutuustuote on villaeristeiden parhaimmistoa lämmöneristysominaisuuksiltaan. 9 % parempi lämmöneristävyys ISOVER KL-36 ammattituotteeseen verrattuna on tervetullut lisä. Rakenne voi olla tämän ansiosta ohuempi tai lämmöneristävyys parempi. Uuden eristevillalevyn hinta-laatusuhde on erittäin kilpailukykyinen markkinoiden muihin lämmöneristetuotteisiin verrattuna.

Miksi valita ISOVER PREMIUM 33 eristevillalevy?

  • Nopea ja mukava asentaa
  • Ei pölise eikä kutita
  • Eristää lämpöä 9 % aiempaa enemmän
  • Valmistusmateriaalina kierrätyslasi
  • Avainlipputuote, joka on suunniteltu ja valmistettu Suomessa Saint-Gobain Finlandin tehtailla Hyvinkäällä ja Forssassa
  • Pienin hiilijalanjälki muihin vastaaviin tuotteisiin verrattuna
  • Valmistetaan uusiutuvilla energiamuodoilla tuotetulla sähköllä, Forssan tehtaalla myös paikallisesti tuotetulla biokaasulla.
  • Tuote on myös tehokas ääneneriste

kuukauden-tuote-isover-premium-33-eristevillalevyn-laitto-kohteeseen-k-rauta-

Eristevillalevyn asennus käy nopeasti ja pölisemättä.

Mistä tuote on valmistettu?

ISOVER PREMIUM 33 on valmistettu 70 prosenttisesti kierrätyslasista. Tuotteen raaka-aineet ovat kemiallisesti neutraaleja ja epäorgaanista materiaalia. Tuote ei sisällä korroosiota aiheuttavia ainesosia. Ei lahoa, ei haise eikä homesienet kasva siinä. Tuote täyttää rakennusmateriaalien M1-päästöluokan.

Ovatko ISOVER-eristeet vähähiilisiä?

Kyllä, tutkitusti. Niillä on tutkitusti markkinoiden pienin hiilijalanjälki. Bionovan joulukuussa 2019 toteuttamassa selvityksessä vertailtiin eri eristemateriaalien hiilijalanjälkeä neljässä eri rakennetyypissä ja tulokset perustuvat viralliseen kolmannen osapuolen todentamaan tuotteiden ympäristövaikutusdokumentaatioon eli EPD-ympäristöselosteisiin.

Pienimmät hiilipäästöt sekä rakenne- että rakennustasolla

Selvitys osoitti, että ISOVER-eristeratkaisuilla saavutetaan pienimmät hiilipäästöt niin puurakenteisessa pientalossa kuin tyypillisessä betonirunkoisessa asuinkerrostalossa.

Eristeratkaisujen vähähiilisyys perustuu lasivillan pienempään tiheyteen samalla lämmöneristystasolla. ISOVER-lasivillaeristeiden pienen hiilijalanjäljen takana on lasivillan pienemmällä massalla saavutettava lämmöneristystaso, tuotannossa käytettävä uusiutuva energia sekä raaka-aineen kierrätysalkuperä.

ISOVER-lasivillalla on pienin hiilijalanjälki

isover-premium-33-eristevillalevyn-hiilijalanjalki-vertailu-k-rauta-u

** Rakennustasolla vertaillessa ero vaihtoehtoisten ratkaisujen välillä pienenee huomattavasti. Lähde: Elinkaaren hiilijalanjäljen arviointi (EN15978), Bionova 5.12.2019*

ISOVER PREMIUM 33 eristevillalevyä voit ostaa K-Raudasta

Tuotteesta on saatavissa K-Raudan valikoimista muun muassa seuraavia kokoja:

Katso lisää ISOVERIN tuotteita K-Raudasta!

Tilaa ammattilaisten uutiskirje ja tutustu ammattilaisten palveluihin.