K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Nopeasti takaisin työmaalle: K-Rauta PRO verkkokauppa asiakkaan silmin

Päivitetty 26.10.2023

K-Rauta PRO -verkkokauppa lanseerattiin ammattiasiakkaiden käyttöön vuoden 2022 alussa. Rakennuspinnoitus Rantanen Oy on käyttänyt verkkokauppaa alusta asti lähes päivittäin, ja kokemukset ovat positiivisia.

Projektipäällikkö Toni Klami Rakennuspinnoitus Rantanen Oy:stä kertoo, että he ovat käyttäneet K-Rauta PRO -verkkokauppaa sen perustamisesta asti. Verkkokauppa on yrityksellä aktiivisessa käytössä.

"Aiemmin tilasimme tarvitsemamme tuotteet Excel-pohjalla yritysmyyjän kautta Lappeenrannan K-Raudasta. Olimme toivoneet K-Raudalle ammattilaisten verkkokauppaa, ja olimme tyytyväisiä kun sellainen perustettiin", Klami sanoo.

Pro-verkkokauppa-ak-2

Projektipäällikkö Toni Klami on ollut tyytyväinen K-Rauta PRO -verkkokauppaan.

Rakennuspinnoitus Rantanen Oy on Kaakkois-Suomessa toimiva rakennus- ja maalausalan yritys, joka työllistää yli 40 työntekijää. Heidän kauttaan hoituvat erilaiset julkisivutyöt, maalaustyöt, huoneistojen remontit, putkityöt sekä muut rakennusalan hommat aina kokonaisurakoinnista laskutusurakointiin. Asiakkaita ovat kiinteistöyhtiöt, taloyhtiöt, rakennusliikkeet ja yksityishenkilöt.

"K-Rauta PRO -verkkokaupasta hankimme paljon sisustuspuolen tuotteita kuten maaleja, laminaatteja, listoja ja pinnoitustarvikkeita. Verkkokaupasta hankimme suoraan pienemmät erät, ja isommat erät tietysti kilpailutetaan", Klami kertoo.

K-Rauta PRO -verkkokauppa käytössäsi missä ja milloin tahansa

Pro-verkkokauppa-ak

K-Rauta PRO -verkkokauppa on suunnattu K-Raudan ja K-ryhmän rakentamisen yrityspalvelun yritys- ja projektiasiakkaille. Verkkokaupasta löydät omat sopimushintasi, sopimusmyymäläsi ajantasaisen valikoiman sekä saatavuustiedot. Laskutusasiakkaana voit myös tehdä tilaukset kätevästi verkkokaupan kautta.

Saatavuus ja sopimushinnat kätevästi näkyvillä

Klamin mielestä parasta K-Rauta PRO -verkkokaupassa on se, että tavaroiden myymäläsaldot ja yrityksen sopimushinnat näkee kätevästi yhdestä paikasta.

"On hyvä ettei meidän enää tarvitse kysellä tuotteiden saatavuutta ja hintoja, vaan ne voi tarkistaa suoraan verkkokaupasta. Näitä asioita ei Excelin kautta toimiessa vielä nähnyt suoraan, vaan kaupan piti tarkistaa saldot ja sopimushinnat aina erikseen."

K-Rauta PRO -verkkokaupasta tilattaessa ammattiasiakkaille tarjotaan myös tuotteiden keräily kolmessa tunnissa kaupan aukioloaikojen puitteissa. Ennakkokeräily on asiakkaalle maksuton.

"Keräyspalvelu on sujunut aina moitteetta: yleensä tuotteet ovat valmiina noudettavaksi jo tunnin päästä tilauksesta. Se nopeuttaa työtämme rutkasti, koska aikaa materiaalihankintaan menee selvästi aiempaa vähemmän. Meidän kuljettajiemme on erittäin helppo hakea valmiiksi pakatut tuotteet Lappeenrannan myymälästä", Klami kertoo.

Sujuvaa yhteistyötä, asiakkaan toiveita kuunnellen

Pro-verkkokauppa-ak-3

Klami on ollut K-Raudan ammattiasiakkaan palveluun kokonaisuutena erittäin tyytyväinen, ja myymälä on kuunnellut myös yrityksen esittämiä toiveita aktiivisesti.

"Olemme löytäneet valikoimasta yleensä kaiken tarvittavan. Meillä menee paljon esimerkiksi tiettyjä laminaattimalleja, ja niitä onkin pyynnöstämme pidetty valmiina hyllyssä, eli on mistä hakea. Ja jos joskus olen itse tehnyt virheen tilauksessa, myymälästä on oltu yhteydessä. Yhteistyö on meidän näkökulmastamme toiminut oikein mallikkaasti!"

Klami toivoo, että tulevaisuudessa K-Rauta PRO -verkkokaupasta pystyisi tilaamaan myös tuotteita, jotka eivät ole paikkakunnan K-Raudasta suoraan saatavilla.

"Tällaisten tuotteiden kohdalla pitää ottaa yhteyttä myyjään, ja tilata tuotteet sitä kautta keskusvarastolta. Olisi kätevää, jos vaikkapa tilaustuotteena olevan suihkuseinän voisi tilata verkkokaupan kautta jälkitoimituksena".

K-Rauta PRO -verkkokaupan edut sinulle:

• Omat sopimushinnat

• Monipuoliset ja kattavat tuotetiedot sekä oman sopimuskauppasi laaja valikoima

• Ajantasaiset saatavuustiedot

• Ennakkokeräily kolmessa tunnissa tai nopea toimitus työmaalle

Toimi näin:

• Pyydä yritysmyyjääsi aktivoimaan verkkokauppatunnus käyttöösi

Ota yhteyttä omaan yritysmyyjääsi

Kirjaudu verkkokauppaan osoitteessa K-RautaPRO.fi

Tilaa ammattilaisten uutiskirje

Tilaa tästä

Katso ammattilaisten palvelut ja tutustu RautaPRO-verkkokauppaan!

Tutustu