K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Tikkurilan Serpentiini ja muut pehmeät sisämaalisävyt

Päivitetty 20.10.2023

Pehmeät ja murretut sisämaalisävyt ovat nyt suosittuja. Erityisesti Tikkurilan Serpentiini kerää kiinnostusta ja ihailua osakseen. Se on kauniin vihertävän harmaa herättämättä kuitenkaan liikaa huomiota ja siksi se sopiikin erilaisiin tiloihin. Maalisävyt voit sävyttää Tikkurilan Ässä-maalisarjan kanssa.

Tikkurilan Serpentiini-sisämaalisävy

Serpentiini on rauhallinen, harmaataittoinen vihreä, joka sopii niin koko tilan yleisväriksi, kuin yhden seinän tehosteeksi. Yhdistä tämä väri esimerkiksi murrettuun valkoiseen ja vaaleaan puupintaan.

tikkurila-serpentiini-sisamaalisavy-k-rauta

Serpentiinin ja murretun valkoisen yhdistelmä on raikas.

tikkurila-serpentiini-sisamaalisavy-seinassa-k-rauta

Vihertävä Serpentiini on saanut seurakseen Tikkurilan vaalean Y487 Piazza -sisämaalisävyn. Yhdistelmä on kauniin pehmeä.

Heleän punertava Neito-sisämaalisävy

Puuterinen roosa ei ole vain romantikoille. Tässä sopivasti murretussa Neito-värissä on uuden klassikon ainekset, sillä se on helppo yhdistää useisiin tyyleihin ja värikombinaatioihin. Perinteisempi väriyhdistelmä on roosa yhdistettynä murretun valkoisiin yksityiskohtiin. Moderni taas Neito ja viileä harmaa.

tikkurila-neito-sisamaalisavy-k-rauta

Neito-sävy valkoisessa keittiössä on kerrassaan ihastuttava.

Hillitty Angora-sisämaalisävy

Mikäli etsit lämmintä ja klassista väriä tilan pehmeäksi taustaväriksi, Angora on valintasi. Väri on hiekkaisen kaunis ja helppo yhdistaa niin klassiseen kuin vaikkapa boheemiin tyyliin. Luonnolliset materiaalit ja kauniit kasvit viimeistelevät tilan.

tikkurila-angora-sisamaalisavy-k-rauta

Angora ja harmaan sekä vihertävän sävyt sopivat kauniisti yhteen.

Tarkista maalisävyn toimivuus kohteessa

Näytön väri voi poiketa oikeasta maalipinnasta. Aito värimalli eli värilastu katsottuna lopullisessa maalattavassa kohteessa kertoo aina paremmin värin toimivuuden juuri kyseisessä kohteessa.

Tikkurilan värikokoelmat ja -kartat, joista esitellyt sävyt löytyvät:

Jutun sävykuvaukset: Irina Hanhisalo, Tikkurila Brand Marketing

Tutustu ammattilaisten Ässä-rakennusmaalisarjaan

tikkurilan-assa-rakennusmaalisarja-uudistui-assa-3-7-ja-20-pintamaalit

Ässä-rakennusmaalisarja on suunniteltu raskaan kulutuksen kohteisiin. Sarjassa on muun muassa helpommin käsiteltävät pienemmät pakkauskoot. Löydät luonnollisesti A-pohjan vaaleiden värien sävytykseen sekä C-pohjan tummien ja kirkkaiden sävyjen sävyttämiseen. Tutustu Ässä-maaleihin!

Asiaa ammattilaisten palveluista tarjoaa K-Rauta PRO.