K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Millainen paistomittari grilliin?

Grillaus ja savustus ovat mukavaa puuhaa, mutta onnistunut ja maukas lopputulos tekee puuhasta vielä mukavampaa. Kunnollinen lämpömittari on avain onnistuneeseen kokonaisuuteen.

USEIN GRILLISSÄ TAI SAVUSTIMESSA on oma kannessa tai ovessa oleva lämpömittari, joka näyttää laitteen sisällä vallitsevan lämpötilan. Nämä integroidut mittarit ovat usein suuntaa antavia, eivätkä anna tarkempaa tietoa itse valmistettavan ruoan sisälämmöstä.

Erillisellä paistolämpömittarilla tarkka grillaustulos

Jokainen grillaaja haluaa ruoastaan maukasta ja tasalaatuista. Ratkaisuna on hankkia erillinen paistolämpömittari, joita on markkinoilla monenlaisia. Langatonta tekniikkaa hyödyntävien kehittyneempien mallien avulla on mahdollista seurata yhdellä mittarilla samanaikaisesti esimerkiksi savustettavan lihan sekä itse savustimen sisälämpötilaa. Kun savustimen todellinen sisälämpötila on tiedossa, on sen lämpötilaa mahdollista säädellä tarkemmin haluttuun suuntaan. Katso tästä eri grillaustavat ja ruokien sisälämpötilat!

Saatavana on myös perinteisiä manuaalisia piikkimittareita, jotka työnnetään valmistettavaan lihaan, kanaan tai kalaan. Niillä pystytään varmistamaan ruoan sisälämpötila helposti halutun lopputuloksen saamiseksi.

Katso alta poimintoja K-Raudassa myynnissä olevista laadukkaista paistolämpömittareista

Nämä mittarit sopivat erinomaisesti grillaus- ja savustuskäyttöön!

Tutustu myös grillaustarvikkeisiin