Joulusiivous nopeasti ilman kemikaaleja

Hoida joulusiivous nopeasti, tehokkaasti ja ilman kemikaaleja Kärcher-höyrypuhdistimen avulla. Katso vinkit nopean ja kemikaalittoman joulusiivouksen tekoon.

Joulusiivous on toisille meistä ilo, toisille taas valtava projekti. Olet sitten innostunut siivoaja tai pakon edessä harjaan tarttuva, Kärcherin laitteilla siivous sujuu nopeasti, tehokkaasti ja ekologisesti.

Höyry on tehokas puhdistusmenetelmä, sillä se poistaa jopa 99,99 % tavanomaisista bakteereista ja tekee siten asuinym­päristöstä hygieenisen ja terveellisen.

Kärcherin höyrypuhdistin puhdistaa tehokkaasti lattioiden ja kodin suurien pintojen lisäksi:

Tutustu höyrypuhdistimen runsaisiin käyttömahdollisuuksiin ja lataa itsellesi Kärcher -joulusiivouslista täältä

Joulusiivous keittiössä 

Joulusiivous ei olisi joulusiivous ilman, että keittiö jynssätään lattiasta kattoon. Ja koska keittiössä sattuu ja tapahtuu, leviävät myös tahrat sekä bakteerit ympäri keittiötä. Osansa saavat niin kahvat ja vetimet, seinälaatat, lasipinnat ja synteettiset pinnat kuin liesikupu, tiskiallas ja liesikin.

Kärcherin höyrypuhdistimella teet keittiön joulusiivouksen helposti, sillä höyryn loistava puhdistusteho takaa tehokkaan ja vaivattoman puhdistuksen ilman hankaamista ja kuuraamista.

Lieden ja uunin puhdistus

Kuten seuraavasta videosta huomaat, Kärcherin höyrypesurilla hoidat myös lieden ja uunin puhdistuksen todella helposti ja nopeasti.

Joulusiivous kylpyhuoneessa ja saunassa

Joulusiivous on pakko tehdä myös kylpyhuoneessa ja saunassa, varsinkin jos perheessä asuu innokkaita saunojia. Jokainen tietää, miten mukavaa on ottaa kunnon löylyt puhtaassa saunassa tai peseytyä vastapestyssä kylpyhuoneessa.

 

Kylpyhuoneessa vietetään muutenkin paljon aikaa ja siksi on tärkeää, että kylpyhuone on aina puhdas ja hygieeninen, ilman kemikaaleja. Kärcherin höyrypuhdistimella saat kylpyhuoneesta tahrattoman puhtaan, sillä se puhdistaa seinälaatat, lasi- ja peilipinnat, ikkunat, kahvat ja vetimet, lavuaarit ja suihkukaapit aina pienimpiä rakoja myöten.

Höyry takaa nopean ja tehokkaan puhdistuksen ja hygienian jättämättä jälkeensä puhdistusaineiden jäämiä tai hajuja.

Höyrypesurilla silität myös joulun juhlavaatteet: katso yllättävätkin puhdistuskohteet

Kärcher höyrypesuri hoitaa monipuolisesti kodin siivouskohteita. Kuvassa silitetään vaatteita, puhdistetaan kenkiä ja silitetään verhoja.

Kärcherin laitteilla saat kotisi höyryävän puhtaaksi nopeasti ja tehokkaasti, mutta tiesitkö, että Kärcherin avulla saat höyrytettyä myös itsesi joulukuntoon?

Voit käytännössä silittää kaikki vaatteesi Kärcherin laitteilla. Parhaat materiaalit ovat keinokuidut, villa sekä siliävät kuidut. Muistathan, että ohuet vaatekappaleet ovat aina kaikkein nopeimmin siliäviä. Jos siis höyrytät paksumpia vaatteita, varaa niiden hoitoon hieman enemmän aikaa. Vaatteiden lisäksi saat nopeasti puhdistettua myös kengät liasta.

Tärkeitä huomioita vaatteiden höyryttämiseen:

  • Vaatteita ei voi laittaa suoraan päälle, eli varaa vaatteiden kuivumiselle hieman aikaa.
  • Älä käytä höyryttämistä tekonahkaan tai silkkiin. Tekonahka saattaa sulaa ja silkistä saattaa levitä värit.

Joulusiivous tehty? Kokeile höyrypesuria myös näihin

Kun koti ja vaatteet ovat joulukunnossa, voit hyödyntää Kärcher-höyrypesuria huoletta myös seuraaviin kohteisiin:

  • Pakastin
  • Jääkaappi
  • Villamatot (raikasta mattosuulakkeella)
  • Peilit
  • Piparimuotit (irrota kuivunut taikina)
  • Takan luukut
Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 37 Ei 2