Näytetään 313 tuotetta

Kärcher on perinteikäs vuonna 1935 perustettu saksalainen perheyritys, joka on kansainvälisesti tunnettu erityisesti laadukkaista puhdistuslaitteistaan. Kärcherin kattava pesurivalikoima tarjoaa tehokkaat puhdistuslaitteet niin koti- kuin ammattilaiskäyttöön sekä pihan, puutarhan, kiinteistöjen, ajoneuvojen ja koneiden puhdistamiseen.

Kärcher tunnetaan parhaiten laadukkaista puhdistuslaitteistaan

Kärcherin luotettavat puhdistuslaitteet ja siivouskoneet tuottavat erinomaisen puhdistustuloksen taloudellisesti ja nopeasti, huomioiden tietysti myös ergonomisen suunnittelun käyttömukavuuden takaamiseksi.

Huippulaatuinen painepesuri on varma valinta niin kotikäyttöön kuin ammattikäyttöön ja Kärcherin lattiapesuri jättää puhtaan jäljen lähes kaikilla tavanomaisilla kovilla lattiapinnoilla. Lattiapesuri ei kuitenkaan täysin korvaa perinteistä pölynimuria, mutta niitäkin löytyy K-Raudan valikoimasta Kärcherin valmistamana. 

Ikkunapesureilla puolestaan peset kotisi ikkunat sekä muut tasaiset pinnat kirkkaan puhtaiksi ilman ärsyttäviä raitoja, helposti ja nopeasti. Kärcherin omat tehtaat takaavat korkean tason kaikissa puhdistuslaitteissa ja pesureissa.

K-Raudoista Kärcher-pesurit jokaisen kotiin ja ammattimaiseen puhdistukseen

K-Raudan kattavaan valikoimaan kuuluvat niin painepesurit, höyrypesurit ja tekstiilipesurit kuin myös ikkunapesurit, lakaisukoneet, pölynimurit ja lattiapesurit. Lisäksi löydät verkkokaupasta sekä myymälöistä tuotteisiin sopivat Kärcherin alkuperäiset tarvikkeet ja lisävarusteet.

Tutustu huippulaadukkaisiin Kärcher-pesureihin K-Raudan verkossa ja nauti puhtaasta kodista, pihasta ja kulkuvälineistä. Myymäläkohtaiset saatavuudet löydät tuotesivuilta.