Näytetään 12 tuotetta
/ 1
Ikkunapesurit

Kärcher-ikkunapesuri on erittäin kätevä laite, ja sillä puhdistat ikkunat tehokkaasti kastelematta yhtään muita kodin asuintiloja tai kuluttamatta ylimääräistä pesuvettä.

Kärcher-Ikkunapesuri kodin helpompaan arkeen

Ikkunapesurista on moneksi. Ikkunoiden pesussa se on erittäin monipuolinen työkaveri, ja sillä puhdistaa samalla kertaa myös kodin peilit ja muut lasipinnat. Sen avulla puhdistat hyvin myös korkeammalle ulottuvat ikkunat, joissa ikkunapesureihin liitettävä jatkovarsi toimii hyvänä käden jatkeena. Käytössä Kärcher-ikkunapesurit, mallista riippumatta, ovat mukavan kevyitä ja hiljaisia.

Kärherin ikkunapuhdistin toimii akulla. Välillä sen akku tulee tietenkin ladata, mutta puhdistustöissä akkukäyttöisyyden ansiosta et ole yhtään riippuvainen johdoista. Akun käyttöaika kestää hyvin useiden ikkunoiden pesun. Tarkemmat tiedot yksittäisitä pesurimalleista näet tuotekorteilta. Ominaisuudet ja pesurin mukana tulevien varusteiden kattavuus vaihtelee kuitenkin malleittain.

Pesuria ei tarvitse erikseen puhdistaa, ja ikkunan puhdistuksessa käytettävä puhdistusliina peseytyy uudenveroiseksi, kun laitat sen 60 asteiseen pesuun pyykkikoneessa. Uusia puhdistusliinoja ja muita tarvikkeita löydät myös verkkokaupastamme puhdistuslaitteiden tarvikkeista.

Kärcher on menestynyt erittäin hyvin myös tuotevertailuissa, joissa sen ikkunapesuri on kilpailijoihin nähden hyvin pitänyt ykköspaikkansa.