Näytetään 27 tuotetta
/ 2
Painepesurit

Kärcher on tunnetuimpia puhdistuslaitteiden valmistajia, jolta löytyy painepesuri kaikenlaisille käyttäjille. Brändin tuttu keltainen väritys laadukkaista pesureista, joita näkee etenkin keväisin ja kesäisin useiden omakotitalojen pihoilla, joilla autot ja talojen edustat puhdistetaan edustuskuntoon. Keltaiset Kärcher-painepesurit ovat erityisesti kuluttajien käyttöön suunniteltuja malleja, kun taas harmaasta värityksestä voimme helpoiten tunnistaa ammattikäyttöön suunnatut kylmä- ja kuumavesipesurit.

Tehokkaat Kärcher-painepesurit ajoneuvojen ja pihan puhdistustöihin

Kärcherin painepesureilla puhdistat ulkotiloista niin liikkuvat menopelit kuin kiinteät pihan rakennukset siistiin kuntoon. Kärcher-painepesuri auttaa pesemään autojen lisäksi niin moottoripyörät kuin polkupyörätkin. Pihaltasi puutarhatyökalut, kesän kalusteet, katokset, kivetykset, aidat kuin portaikotkin saat näillä laitteilla helposti puhtaaksi. Parveke puhdistuu hyvin myös painepesurilla, ja vielä tarkempaan pesutulokseen pääset yhdistämällä terassipesurin keltaisen Kärcher-painepesurisi jatkeeksi.

Laajasta valikoimasta Kärcher-painepesuri koti- ja ammattikäyttöön

Ammattikäyttöön suunnattu, harmaa Kärcher-painepesuri on luotettava ja toimintavarma joka tilanteessa. Nämä ovat jo vuosikymmenten kokemukselle kehitetty toimimaan parhaiten jatkuvassa käytössä ja suurta pesutehoa vaativissa kohteissa. Kärcheriltä löytyy kiinteästi asennettavia malleja, omalla trailerilla kulkevia pesulaitteita kuin kompaktimpia kuuma- ja kylmävesipesureita.

Mitä useammin ja monipuolisempiin kohteisiin pesuria tarvitset, voit sopivan pesurin omiin tarpeisiisi meiltä varmasti löytää. Valikoimastamme mm. Kärcher K3, K4, K5 ja K7-sarjan pesuri, joista sekä perustarvikkein varustettu Basic-malli että laajemmalla varustesarjalla varustettu Premium-sarjan painepesuri. Voit tutustua yksittäisten tuotteiden ominaisuuksiin paremmin tuotekorteilla. Isommasta luvusta mallin nimessä voit olettaa aina vähän lisää ominaisuuksia ja tehoa pienempään lukuun nähden. Meiltä myös ammattikäyttöön soveltuvat kuumavesipesurit mm. Kärcherin kompakti- ja mediumsarjoista.