Näytetään 6 tuotetta
Terassipesurit

Kärcher-terassipesuri on oiva Kärcherin painepesurin lisävaruste kuin itsenäinen puhdistuslaite, kun haluat helposti pihan tasaiset pinnat puhtaaksi. Terassipesuri auttaa pesemään niin terassit, tasaiset seinäpinnat, kivetykset kuin pihan muutkin tasaiset pinnat tehokkaasti ja ilman mitään vesiroiskeita.

Kärcher-terassipesuri tuo puhtauden ulkotiloihin

Monipuolinen puhdistuslaite pesee pinttyneetkin liat perusteellisesti rikkomatta kuitenkaan yhtään pestäviä pintoja ja materiaaleja. Mallista riippuen, terassipesuri yhdistetään painepesuriin tai puutarhaletkuun, josta se saa käyttövetensä ja virtansa. Tutustu terassipesureihin ja valitse tarpeitasi palveleva laite käyttöösi.

Kärcherin sähkötoiminen PCL 4 -terassipesuri sopii pihaan, josta vesi saadaan tavallisesta puutarhaletkusta ja sähköenergia helposti verkkovirrasta. Pesurin lisäksi erillistä painepesuria ei tarvita. Kätevät T5- ja T7-terassipesurit saadaan yhdistettyä mihin tahansa merkin painepesuriin, jolloin tasaisten pintojen ja kaikkien ahtaampienkin nurkkien puhdistus hoituu mahdollisimman tehokkaasti ilman mitään roiskeita tai pintojen vahingoittumista.