K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

DIY: Maalaa tehosteseinä peilille

Valitse mieluisa väriyhdistelmä ja kehystä pyöreä peili holvikaarimaalauksella. Katso ohjeet ja tarvikkeet tehosteseinän tekoon.

maalaa-tehosteseina-k-rauta-valmis-lopputulos

Vaihe 1: Tee oma harppi

diy-holvikaari-k-rauta-artikkeli-tyovaihe-1

Päätä tehosteseinän yläosan puoliympyrän koko ja laske sen säde. Sahaa laudanpalasta 10–15cm sädettä pidempi pätkä ja merkitse säteen päätepisteet laudalle. Poraa toisen pisteen läpi ruuvi ja tee toiseen reikä, johon pujotat lyijykynän.

Vaihe 2: Piirrä kaari

diy-holvikaari-k-rauta-artikkeli-tyovaihe-2

Merkitse tehosteseinän yläosaan puoliympyrän alalaidan paikka. Merkitse alalaitaan pisteet molempiin reunoihin ja keskelle. Paina ruuvi kiinni keskimmäiseen merkkiin ja pyöräytä toisella kädellä seinään lyijykynäkaari sivupisteestä toiseen.

diy-holvikaari-k-rauta-artikkeli-tyovaihe-2-2

Kun tehosteseinän kaari on valmis, piirrä tehosteseinä ja sen reunat valmiiksi.

Vaihe 3: Teippaa tehosteseinä muotoon

diy-holvikaari-k-rauta-artikkeli-tyovaihe-3

Teippaa tehosteseinä ja sen rajat krepatulla teipillä. Teippaa ensin suorat ja sitten kaarevat reunat. Maalaa rajat siveltimellä ja telaa loput. Maalaa toinen kerros ja poista teippi.

Vaihe 4: Viimeistele valmis tehosteseinä

diy-holvikaari-k-rauta-artikkeli-tyovaihe-4

Kun tehosteseinä on valmis, kiinnitä hylly ja peili. Apua kiinnittämiseen saat Remonttineuvonnasta sekä K-Raudan Kiinnitysoppaasta. Peilin kiinnityksestä voit lukea myös suoraan Peilin kiinnitys -ohjeistamme.

Sisusta kokonaisuus omaan tyyliin sopivaksi

diy-holvikaari-k-rauta-artikkeli-tyovaihe-5

Tehosteseinä maalattiin kahdella eri maalisävyllä, T1511 ja T1420, jotka valittiin Cello Enne -väriyhdistelmistä. Seinällä pyöreä Cello-peili ja musta tuoli on Cellon metallinen tuoli. Katso lisää Cellon trendisävyjä ja löydä kotiisi täydellinen sisämaalisävy. Muista myös tutustu laajaan sisustustuotteiden valikoimaan ja löydä kokonaisuuteen sopivat tuotteet.

Tilaa K-Raudan uutiskirje

uutiskirje-kuva-k-rauta-artikkeli

Jos haluat saada parhaat tarjoukset sekä ideat ja ohjeet suoraan sähköpostiin, käy tilaamassa K-Raudan uutiskirje.

Tilaa uutiskirje