K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Osta maalia, voita 10 000 € rempparahaa!

Päivitetty 29.04.2024

Kaikkien maalia K-Raudasta 15.4.-31.8.2024 ostaneiden kesken arvotaan 10 000 euroa rempparahaa. Huima palkinto voi olla sinun! Katso lisää ja päivitä nyt maalauksen tarpeessa olevat sisä- tai ulkokohteet uuteen loistoon.

Arvomme 10 000 € rempparahaa kaikkien 15.4.-31.8.2024 K-Raudasta maalia ostaneiden kesken

maalikampanja-krauta-ak

10 000 eurolla toteutat jo vaikkapa upean keittiöremontin sekä olohuoneen raikastuksen siinä sivussa. Kenties mökille aurinkopaneelit ja uudet maalit mökin pintaan? Tai päivitä työkalupakki kerralla kuntoon vain parhailla akkukoneilla. Mistä ikinä haaveiletkaan kotiin, pihalle tai mökille, tällä palkinnolla se varmasti onnistuu! Yksi onnekas voittaa itselleen 10 000 euroa rempparahaa, jonka voi käyttää osissa tai kerralla voittajan valitsemassa K-Raudassa.

Tutustu laajaan maalivalikoimaamme ja löydä tarpeisiisi paras vaihtoehto! Apunasi ovat myös maalausvinkit ja -ohjeet sekä asiantunteva myymälähenkilökuntamme.

Maaliostoksesi voi olla sisä- tai ulkomaalia, erikoismaalia, spraymaalia, maalinpuhdistus- tai poistoainetta, terassiöljyä, kuullotetta tai lakkaa. Maalituotteen voit ostaa aikavälillä 15.4.-31.8.2024 K-Raudan myymälästä tai K-Raudan verkkokaupasta.

Täytä kuittinumero ja tietosi, niin olet mukana 10 000 euron rempparahan arvonnassa

Syötä kassakuitistasi KUITTI-riviltä löytyvä F-alkuinen numerosarja lomakekenttään kokonaisuudessaan.

Verkkokauppatilauksien osalta tulee syöttää seitsemän numeroinen tilausnumero, joka on ilmoitettu tilausvahvistuksella ilman F-kirjainta. Eli jätä tällöin vain F-kirjain pois numeroita kuitti-kenttään syöttäessäsi.

Täytä myös tietosi, niin olet mukana arvonnassa. Voit halutessasi tilata samalla K-ryhmän parhaat tarjoukset ja vinkit sähköpostiisi. Arvonnan säännöt