K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Railamot: Piha mökin mukaan

Päivitetty 10.06.2020

Huvila & Huussi -ohjelmassa uusi ja hieno mökki kaipasi arvoistansa pihaa. Katso, miten upea piha rakennettiin K-Raudan asiantuntijoiden avulla ja tutustu terassin rakentamiseen sekä piilokiinnitystekniikkaan.

Railamot: Piha mökin mukaan

Suvun vanhan kesäpaikan viereen rakennettu uusi ja hieno mökki valmistui Railamoille joitakin vuosia sitten. Iso rakennusurakka vei kaiken vapaa-ajan ja pihan kunnostamiseen ei riittänytkään enää voimia.

huhu-railamoti-k-rauta-artikkeli-k-rauta-ennen

Suurimpana puutteena isännälle on ikioman saunan puute ja pihapiirissä asiat ovat jääneet muutenkin puolitiehen. Remontissa Kati suunnittelee pihan saunoineen saumattomasti osaksi samaa kokonaisuutta. Mökkivinkissä opetetaan, kuinka kivituhkasta tehty pihatie puhdistetaan rikkaruohoista.

huhu-railamoti-k-rauta-artikkeli-k-rauta-valmis

Upea terassi rakennettiin käyttämällä piilokiinnitystekniikkaa

Railamoiden upea ja suuri terassi rakennettiin käyttämällä CAMO-piiloruuvaustekniikkaa. CAMO-piiloruuvaustekniikalla saat nopeasti ja helposti kauniin terassin ilman näkyviä ruuvinkantoja.

huhu-railamoti-k-rauta-artikkeli-k-rauta-camo

Terassilaudan piilokiinnitys on erinomainen vaihtoehto perinteiselle pintakiinnitykselle. Tutustu CAMO-piiloruuvaustekniikkaan ja onnistu terassilautojen kiinnityksessä. Kaikki terassin rakennusvinkit löydät täältä.

Tutustu K-Raudan sekä Huvila & Huussin yhteisiin projekteihin