K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Esittelyssä Ainoakoti Fiksu – unelmat fiksussa paketissa

Päivitetty 16.11.2022

Laitoimme kaikki suomalaisten asumisen unelmat fiksuun talopakettiin. Näin syntyi Ainoakodin uusi Fiksu-mallisto, jossa on vakiona kaikki halutuimmat ominaisuudet ja hintakin on maltillinen. Tutustu ja löydä unelmiesi koti!

Fiksu-talossa pääset nauttimaan näistä:

ainoakoti-fiksu-talon-halutuimmat-ominaisuudet-k-rauta-u

Saarekekeittiö on tarpeellinen lisä varsinkin ruoanlaittoa rakastavan keittiöön. Se toimii käytännöllisenä tilanjakajana sekä usein myös pöytänä, jonka ympärille perhe ja ystävät kokoontuvat.

Tilava, valoisa vaatehuone helpottaa kiireisiä aamuja ja tuo arkeen ripauksen ylellisyyttä. Sama tila toimii sekä säilytys- että pukeutumistilana. Voit varustella vaatehuoneen K-Raudan kätevillä säilytysratkaisuilla.

Isot maisemaikkunat tuovat luonnon lähemmäs – ja oikein sijoitettuina saavat tilan näyttämään siltä kuin se jatkuisi puutarhaan saakka. Koti tuntuu kokoaan avarammalta.

Sisennetyllä terassilla nautit ulkoilmasta säältä suojassa. Terassi toimii olohuoneen jatkeena, jolla kelpaa istua iltaa tai vaikka vilvoitella saunomisen jälkeen.

ainoakoti-fiksu-olohuone-k-rauta-u

ainoakoti-fiksu-talon-halutuimmat-ominaisuudet-walk-in-closet-k-rauta

ainoakoti-fiksu-talon-halutuimmat-ominaisuudet-saarekekeittio-k-rauta

ainoakoti-fiksu-k-rauta-sinisia-pintamateriaaleja

ainoakoti-fiksu-k-rauta-vaaleanpunaisia-pintamateriaaleja

Selaa Fiksu-talomalliston esitettä

Kaikki asumisen unelmat maltilliseen hintaan

Yksi haaveilee suurista maisemaikkunoista, jotka päästävät luonnon lähelle. Toinen toivoo, että keittiössä olisi saareke, joka kokoaa yhteen ystävät ja perheen. Kolmas unelmoi tilavasta walk-in-vaatehuoneesta, joka tekee aamuista helpompia ja tuo arkeen ripauksen luksusta.

Meillä kaikilla on uuteen kotiin liittyviä unelmia, eikä niistä haluaisi tinkiä. Siksi päätimme tehdä malliston, jossa on vakiona kaikki halutuimmat ominaisuudet. Kun koti on alusta alkaen huolellisesti suunniteltu ja ratkaisut järkevästi mietitty, lopputulos on mieleinen ja hinta pysyy maltillisena.

Tilaa vaivatta muuttovalmiina tai sisustusvalmiina

Saat uuden kotisi toimituksen vaivattomasti muuttovalmiina tai sisustusvalmiina. Muuttovalmis toimitus on helppo valinta, sillä kokeneet ammattilaisemme huolehtivat aikataulujen ja kustannusten pitävyydestä, projektinhallinnasta sekä tietysti varsinaisesta rakentamisesta alusta loppuun.

Valitessasi Fiksu-talon sisustusvalmiina sinulle jää koko homman mukavin vaihe: pintojen viimeistely ja sisustaminen oman makusi mukaan K-Raudan laajaa valikoimaa hyödyntäen. Ainoakodin rakentaja-asiakkaana saat kattavia etuja K-Raudan sisustusmateriaaleista – kysy lisää omalta Ainoakoti-myyjältäsi.

Selaa Fiksu-talomalliston esitettä

K-Raudasta kaikki mitä uuteen kotiisi tarvitset

Ainoakodin rakentajana saat kumppaniksi rakentamisen ammattilaisen – paikallisen K-Raudan. Asiantuntijamme ovat apunasi koko rakentamisen ajan. Kun uusi kotisi on valmis, teet asumiseen liittyvät hankinnat hyvään hintaan samasta paikasta.

K-Raudasta löydät kaiken tarvittavan uuteen kotiin: rakennustarvikkeet ja -materiaalit, työkalut ja koneet, sisustustavarat, pihatarvikkeet sekä sisäpintojen viimeistelyyn maalit ja maalaustyövälineet, tapetit ja laatat. Hyödynnä K-Raudan rakentajan hintatakuut ja säästät rakentamisen ja vielä asumisen aikana. Katso mallistoa myyvät K-Raudat ja kysy lisää eduista Ainoakoti-myyjältäsi.

Katso lähin Ainoakotia myyvä K-Rauta.

ainoakoti-fiksu-talo-k-rauta-asiakas-kaupassa

Sisusta talosta koti

K-Raudan laajasta valikoimasta löydät upeita skandinaaviseen makuun sopivia materiaaleja: laattoja, tapetteja, lattioita ja maaleja. Niillä viimeistelemme kodista sinun näköisesi. Lopulliset valinnat teet helposti Ainoakodin Sisustusesitteestä, jonka saat Ainoakoti myyjältäsi. Muistathan, että pintamateriaalien lisäksi löydät K-Raudasta laajan valikoiman trendikkäimpiä sisustustuotteita. Saman katon alta saat matot, valaisimet, verhot, vaatekaapit ja -komerot, peilit ja piensisustuksen tuotteet.

ainoakoti-fiksu-talo-k-rauta-sessak-valaisimet-kodissa

ainoakoti-fiksu-talo-k-rauta-sessak-valaisimet-makuuhuone-senkki

Kuvissa näkyy porvoolaisen perheyritys Sessakin pelkistettyjä Sessak-valaisimia, jotka löydät K-Raudan valikoimista.

Personoi talon ilme – valitse julkisivumateriaalit

Kaikki Ainoakoti Fiksu-talot ovat ulkoa ja sisältä juuri sellaisia kuin suomalaiset toivovat – valoisia, tyylikkäitä, moderneja ja pohjaratkaisuiltaan toimivia. Myös kattomallit ja julkisivumateriaalit ovat valittavissasi suosituimpien ja trendikkäimpien vaihtoehtojen joukosta. Tee siis talon julkisivusta omaan makuusi sopiva. Tässä muutamia maistiaisia Fiksu-mallistosta:

ainoakoti-fiksu-k-rauta-halutut-talomalleja

ainoakoti-fiksu-k-rauta-halutut-talomalleja-valkoinen-harmaa--ja-punainen-talo

ainoakoti-fiksu-keltaharmaa-talo-k-rauta

Tutustu Fiksu-talomallistoon

K-Raudan palveluiden avulla säästät aikaa

ainoakoti-fiksu-k-rauta-palvelut-apunasi-uu

Sinä voit keskittyä oleelliseen, kun hyödynnät K-Raudan kattavia palveluita. Apunasi ovat muun muassa sisustussuunnittelu, asennus-, kokoamis- ja kuljetuspalvelut sekä rahoituspalvelu. Katso lisää palveluista.

Remppatilillä maksu sopivissa kuukausierissä

Isommatkin hankinnat toteutuvat pienellä kuukausimaksulla K-Raudan Remppatilin avulla. Hae rahoitusta kätevästi verkosta aina 20 000 € asti ilman takaajia tai vakuuksia. Lue lisää Remppatilistä.

Selaa Fiksu-talomalliston esitettä

Tilaa Fiksu-talomalliston esite