K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Japandi ja 70-luku sisustuksessa

Päivitetty 07.09.2022

Miellyttääkö sinua sisustuksessa yksivärisyys, vähäeleinen japandi vai räväkkä retrotyyli? Poimi suosikkisi!

Hillitty japandi

japandi-ja-70-luku-ak1

Ihastuttaako japanilainen sisustus? Rauhallinen, ajaton ja pelkistetty japandi-tyyli yhdistää harkitusti skandinaavisen ja japanilaisen minimalismin. Tyylin kulmakiviä ovat käytännöllisyys, seesteisyys ja luonnonläheisyys. Japandi-sisustus on aitoja ja aidon oloisia materiaaleja: puuta, kiveä, korkkia, keramiikkaa ja betonia, villaa, pellavaa ja puuvillaa. Se on pehmoista ja sileää, karheaa ja pörröä sekä ryppyistä ja läpikuultavaa.

Toteuta japandi-tyyli: 

Päivitetty 70-luvun sisustus

japandi-ja-70-luku-ak3

Rohkea ja säväyttävä 1970-luvun tyyli ja retro-sisustus on jälleen pinnalla. Iloisen eloisa tyyli on modernisoitu esikuvaansa raikkaammaksi. Ripottele tummien puupintojen ja lämpimien ruskeiden sekaan kokonaisuutta ryhdistäviä valkoisia sävyjä sekä vaaleaa puuta. Kirppislöydöt ja viherkasvit täydentävät tyylin.

Toteuta 70-luvun tyyli: 

Eheän yksivärinen sisustus

japandi-ja-70-luku-ak2

Yksivärinen eli monokromaattinen sisustus on tyylikäs, tunnelmallinen ja harmoninen tapa sisustaa koti. Lempiväri on hyvä lähtökohta, mutta mieti myös värin käytettävyyttä. Esimerkiksi hillityt vihreän vivahteet korostavat yksivärisen tyylin rauhallista vaikutelmaa. Materiaaleissa on mistä valita. Kun värit sopivat kauniisti yhteen, eri materiaalit eivät riitele keskenään.

Toteuta tyyli: 

Tilaa K-Raudan uutiskirje

uutiskirje-kuva-k-rauta-artikkeli

Jos haluat saada parhaat tarjoukset sekä ideat ja ohjeet suoraan sähköpostiin, käy tilaamassa K-Raudan uutiskirje.

Tilaa uutiskirje