K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Maanläheinen sisustus - luonto tuli kotiin

Päivitetty 07.09.2022

Aidot luonnonmateriaalit ja kasveja pursuavat kuosit tuovat sisustukseen juurevan säväyksen. Väripaletti on herkkä ja rauhoittava. Tutustu ja poimi sopivimmat tuotteet.

Tapetit: luonnosta lainattua

tapetit-ak

Rohkea värinkäyttö ja kuvioiden ilottelu säväyttävät uutuustapeteissa. Täyteläinen keltainen, syvät siniset ja maanläheiset ruskean eri sävyt ovat nousussa. Perinteisten kukka- ja köynnöskuvioiden rinnalle ovat tulleet mystinen merenalainen maailma sekä taivas tähtineen tai pilvineen. Säväytä siis rohkeasti, ja tapetoi tehosteseinän sijaan kaikki huoneen seinät.

Vinkki: Jos kasvien rehevä kuviomaailma kaikilla seinillä arveluttaa, käytä tapettia efektiseinällä ja nappaa kuosista yksi maalisävy muihin seiniin. Näin kokonaisuudesta tulee eheä mutta rauhallisempi.

Tutustu tapettien valikoimaan

Luonnonläheisiä tapettikuoseja: 

Puusisustus: puuta pintaan

maanlaheinen-sisustus-puu-ak

Aito puu on aina varma valinta, ja sen käyttö on lisääntynyt myös suurten pintojen verhoilumateriaalina. Puu tuo lämpöä, tekee hyvää mielelle ja parantaa tilan akustiikkaa. Kotimaisten puulajien käyttö on kasvussa, ja etenkin mänty on kasvattanut suosiotaan. Myös tumma puu on tulossa takaisin pitkän vaalean kauden jälkeen. Erilaiset paneloinnit ja rimoitukset ovat edelleen suosittuja.

Lämpimän puupinnan seuraksi sopivat hyvin viileät ja rauhalliset sävyt, kuten kauniit siniharmaan vivahteet.

Tutustu sisustuspaneelien ja -rimojen valikoimaan

Parhaita poimintoja puusisustukseen: 

Maanläheisiä sävyjä

maanlaheinen-sisustus-maalit-ak

Luonnosta poimitut värisävyt kestävät aikaa ja ovat helposti yhdistettävissä. Jos olet arka käyttämään värejä, lähde liikkeelle harkiten. Vaaleat ja neutraalit hiekan, kiven sekä mudan sävyt ovat monen luottovalintoja, joihin on helppo tuoda kerroksellisuutta eri tummuusasteilla.

Jos haluat säväyttää, kokeile nosteessa olevia lämpimän mausteisia sävyjä, kuten kanelinruskeaa tai kurkumankeltaista.

maanlaheinen-sisustus-savyt-ak

Yhdistele kauniita, luonnosta inspiraationsa saaneita sävyjä Cello-sävykokoelmasta. Kuvassa lempeän vaalea T1636, trendikkään ruskea T1684 ja rauhallisen vihreä T1407.

Siirry maaliostoksille

Lue lisää sävyjen valinnasta

Toteuta kaunis sisustus maalaamalla: 

Tilaa K-Raudan uutiskirje

uutiskirje-kuva-k-rauta-artikkeli

Jos haluat saada parhaat tarjoukset sekä ideat ja ohjeet suoraan sähköpostiin, käy tilaamassa K-Raudan uutiskirje.

Tilaa uutiskirje