K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Tuotetesti: Lakaisukone R18SW3-0 ONE+ akulla ja laturilla

Haemme kuukausittain K-Raudan työvälineille testaajia. Valitut testaajat saavat tuotteet veloituksetta omakseen. Oletko sinä seuraava? Tällä kertaa Ryobin akkukäyttöinen lakaisukone pääsi testiin Markon käsissä taloyhtiön pihalla. Katso tulokset!

Ensihavainnot lakaisukoneesta

Ennen varsinaista koekäyttöä kiinnitin huomiota Ryobin lakaisukoneen kompaktiin pakkaukseen. Helposti purettava ja hyvin suojatut osat oli nopea purkaa paketista ja kasata toimintakuntoon. Jämäkän oloinen, kuten Ryobin työkaluilta odottaa saattaa.

tuotetesti-lakaisukone-r18sw3-0-k-rauta-paketin-aukaisu

tuotetesti-lakaisukone-r18sw3-0-k-rauta-laite-koottuna

Koitin parhaani mukaan etsiä pinttyneimmät likapaikat taloyhtiömme pihalta, löysinkin jonkin verran sammaloitunutta piennarta, ahtaita nurkkia ja paljon irtolikaa – kevyttä ja raskaampaa siivottavaa.

Kone käytössä

Akun latauduttua ei muuta, kun kone käyntiin. Todella hiljainen ja miellyttävä käyttää. Helppo käsitellä ja soveltuu säädettävän kahvaosan vuoksi monen kokoiselle käyttäjälle.

Hämmästyttävän hyvää jälkeä saa kertalakaisulla. Sammalen kohdalta vaati muutaman lakaisukerran, mutta hyvin irtosi sekin. Ei juurikaan pölyttänyt ympärilleen, vaikka hienoista hiekkapölyä oli pihassa enemmänkin. Sen sijaan keräsi senkin hyvin talteen, samalla kun havut, lehdet, roskat ja kivetkin. Erinomaisen helppo ja hyvä laite. Tuskin maltan odottaa, että pääsen talven jäljiltä siivoamaan rinnetontin hiekoitushiekkoja laitteella.

Kuvia ennen ja jälkeen lakaisukoneen käytön

tuotetesti-lakaisukone-r18sw3-0-k-rauta-ennen-ja-jalkeen-lakaisun

tuotetesti-lakaisukone-r18sw3-0-k-rauta-ennen-ja-jalkeen-lakaisun-3

tuotetesti-lakaisukone-r18sw3-0-k-rauta-ennen-ja-jalkeen-lakaisun-2

Roskasäiliö oli helposti irroitettava ja helppo tyhjentää. Samoin laitteen putsaaminen onnistui hyvin säiliön ollessa irroitettuna. Pystyasennossa (kahva lukittuu laitteeseen) laite menee pieneen tilaan säilytyksen ajaksi ja on helppo kantaa paikasta toiseen.

tuotetesti-lakaisukone-r18sw3-0-k-rauta-avattuna

Kaiken kaikkiaan todella hyvä laite!

Testaaja: Marko Jokinen, Kirkkonummi

__Osta Ryobin lakaisukone ja akku- ja laturipaketti omaksi. __

__Katso kaikki Ryobin tuotteet! __

Tutustu Ryobin saumaharjan testiin täällä.