Näytetään 813 tuotetta

RYOBI® on maailman suurin sähkötyökalujen valmistaja, jonka monipuolinen tuotevalikoima pitää sisällään porakoneita, hiomakoneita, sahoja sekä myös puutarhakoneita, kuten trimmereitä, pensasleikkureita ja puhaltimia. Kattava valikoima sisältää sähkö- ja akkukäyttöisiä työkaluja niin kuluttajille, rakentajille, puusepille kuin myös puutarhureille.

Ryobin työkaluista ja laitteista hyötyvät myös kaikki paljon ulkona viihtyvät ihmiset, joille lisävalaistuksesta, tuuletuksesta ja vaikka renkaiden täyttämisestä on apua. Ryobin laitteista on apua moniin eri tilanteisiin.

Ryobi – huipputyökalut remontointiin ja autojen huoltoon

RYOBIn ONE+ -sarja sisältää yli 100 sähkötyökalua ja puutarhatyökalua, joihin sopii sama 18V:n ONE+ tai 36V:n MAX POWER -akku, minkä ansiosta voit säästää ostamalla runkokoneita ilman useampaa akkua.

Japanilainen RYOBI® on osa kansainvälistä TechTronic Industries -konsernia. Tutustu valikoimaan ja hanki laadukkaat työkalut kaikkiin tarpeisiisi, niin työpaikalle, kotiin kuin mökillekin. Meiltä laitteisiin sopivat Ryobi-akut!

Pidennetty takuu Ryobin tuotteille

RYOBI® tarjoaa akku- ja sähkötyökaluille ja akuille pidennetyn kolmen vuoden takuun. Takuu vaatii rekisteröinnin, jonka tulee tapahtua 30 vuorokauden sisällä ostohetkestä Ryobin verkkosivuilla.