K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Tuotetesti: Räikkäväännin Ryobi R18RW2-0 18V

Päivitetty 28.04.2022

Kuluttajat testaavat kuukausittain K-Raudan työkaluja. Katso, miten moottorin kansipahvin vaihtaminen hoitui Ryobin uudella räikkävääntimellä.

Ryobin räikkävääntimellä pultit irti ja kiinni nopeasti

ryobi-raikkavaannin-r18rw2-0-k-rauta-kaytossa

Remontin kohteena oli moottoriin kansipahvin vaihtaminen. Siinä Ryobin räikkäväännin 18RW2-0 18V on erittäin hyvä lisälaite muiden työkalujen rinnalla. Räikkä soveltuu pienien pulttien ja muttereiden kiristamiseen ja löysäämiseen (m6). Itse vääntimellä ei pysty aukaisemaan tiukkoja pultteja, koska vääntö on vain noin 6 kiloa. Mutta se loistaa, kun on esim. joku pitkäkierteinen pultti, jonka kiertämiseen menisi aikaa todella paljon normityökaluilla, niin tällä laitteella saat pultit irti ja kiinni nopeasti. Laite on myös erittäin kätevä useiden klemmarien irroituksessa ja kiristämisessä. Akun kesto on hyvä ja latausaika on lyhyt. Oma lopullinen mielipide on, että erittäin kiva laite lisänä muiden laitteiden kanssa. Itsestään tällä laitteella ei paljoa remonttia tee.

Osta Ryobin räikkäväännin ja akkupaketti omaksi K-Raudasta. Katso lisää Ryobin tuotevalikoimaa sekä muita työkaluvinkkejä. Työkalujen valikoimaan ja ostoksille pääset verkkokaupamme työkalut-osiosta.

Haluaisitko testaajaksi?

Ilmoitamme uusista ja kulloinkin auki olevista työkalutestihauista K-Raudan Facebook-sivulla ja työkaluvinkkien osiossa, joten pysy kuulolla. Jo testatut tuotteet arvioineen löydät täältä.