K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Tuotetesti: Tehopesuharja Ryobi R18CPS-0 akuilla

Nyt lähti lika pirtistä, ajattelin, kun sain tietää, että olen valittu testaamaan Ryobin tehopesuharjaa! Edellisen kerran arpaonni oli suosinut minua ala-asteella, jolloin voitin arpajaisista kynsileikkurin. Nyt olin selkeästi tekemisissä jo isomman koneen kanssa.

tuotetesti-tehopesuharja-ryobi-r18cps-akuilla-k-rauta-pakkaus-ja-laite

Helppo käyttää, vain 2 osaa

Ryobin Tehopesuharja oli helppo ottaa käyttöön. Latasin akun ja laitoin sen ja keskikovan harjapään paikalleen pesuharjaan ja laite oli valmis käytettäväksi. Tehopesuharjassa on vedenkestävä akkukotelo, joten akku ei kastu, vaikka vettä käyttäisi siivotessa vähän reilummanlaisesti.

tuotetesti-tehopesuharja-ryobi-r18cps-akuilla-k-rauta-laite-seinalaattojen-ja-hanan-puhdistuksessa

tuotetesti-tehopesuharja-ryobi-r18cps-akuilla-k-rauta-laite-lavuaarin-puhdistuksessa

Aloitin tehopesuharjan testauksen kylpyhuoneen seinälaattojen puhdistamisesta. Käytin siivouksessa tehopesuharjan lisäksi vettä ja Tolua. Tehopesuharja tuntui aluksi painavalta, kunnes jonkin aikaa sitä käytettyäni löysin sopivan työskentelyasennon ja käyttö alkoi sujua paremmin. Laattojen saumat sai puhdistettua hyvin laitetta kallistelemalla. Seinät puhdistuivat hyvin, joten seuraavaksi suuntasin tehopesuharjan kanssa kohti kylpyhuoneen lasitiiliä. Lasitiiliseinä oli helppo puhdistaa ja kalkkitarhatkin osittain jopa katosivat. Kylpyhuoneen suihkuseinä puhdistui selvästi paremmin pestessä tehopesuharjalla kuin aikaisemmin käytössä olleella tavallisella pesuharjalla.

Tästä innostuneena pesin tehopesuharjalla vielä kaikki muutkin kylpyhuoneen pinnat wc-istuinta ja kattoa lukuun ottamatta; lattiamosaiikkilaatat, kaikki suihkun osat, kaikki seinälaatat ja pesualtaan tasoineen ja puhdasta tuli. Lisäksi puhdistin tehopesuharjalla keittiön välitilalaatat, tiskialtaan ja puisen ruokapöydän tuoleineen.

Tehopesuharja Ryobi R18CPS-0 18V ONE+-k-rauta-laite-laattaseinan-puhdistuksessa

tuotetesti-tehopesuharja-ryobi-r18cps-akuilla-k-rauta-laite-tiskialtaan-puhdistuksessa

Tehopesuharja oli helppokäyttöinen ja osat olivat helppo kiinnittää ja irrottaa. Plussana tehopesuharjassa oli liitettävien osien vähäinen lukumäärä (2 osaa). Akku kesti hyvin siivouksen ajan eikä sitä tarvinnut ladata seuraavaan siivoukseen heti uudelleen. Mielestäni tehopesuharjalla sai hyvin siivottua ja poistettua pinttynyttäkin likaa ja kalkkisaostumia pois kylpyhuoneen pinnoilta jo ensimmäisellä siivouskerralla. Kun käytin tehopesuharjaa useamman kerran samalla tasolla, pinnat selvästi puhdistuivat helpommin. Tehopesuharjalla siivous tuntui vaivattomalta ja helpolta. Mielestäni tehopesuharja soveltuu erinomaisesti keittiön ja kylpyhuoneen kaikkien pintojen, erityisesti laattapintojen puhdistamiseen.

Siivous hoituu ilman hankaamista ja lisävoimaa

Ryobin Tehopesuharjan ansiosta siivousta tekevän ei tarvitse käyttää lisävoimaa tai hangata pintoja siivotessa, sillä harja tekee puhdistuksen siivousta tekevän puolesta.

Aion ottaa tehopesuharjan mukaan seuraavalle mökkireissulle ja puhdistaa sillä ensin saunan ja kylpyhuoneen ja sitten grillin ja ulkokalusteet ennen niiden talvisäilöön laittamista. Olen ajattelut hankkia tehopesuharjaan myös kolme muuta harjapäätä, jotta pystyn käyttämään tehopesuharjaa mahdollisimman monilla pinnoilla ja helpottaa näin siivousta ja pintojen puhdistamista.

Helpota siivousta, osta tehopesuharja!

Lisää vinkkejä työkalujen käyttöön

vaikea-aloittaa-mahdotonta-lopettaa-ARTIKKELI-TYOKALUT-1

Katso muut testatut työkalut sekä työkaluvinkkejä erilaisten työkalujen käyttöön.

Katso vinkkejä kodin remontointiin ja kysy mitä vain remontoinnista maksuttomasta remonttivonnastamme.

Katso ja osta siivoustarvikkeita!

Tilaa K-Raudan uutiskirje

uutiskirje-kuva-k-rauta-artikkeli

Jos haluat saada parhaat tarjoukset sekä ideat ja ohjeet suoraan sähköpostiin, käy tilaamassa K-Raudan uutiskirje.

Tilaa uutiskirje