K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Joulusiivous: Näin teet joulusiivouksen nopeasti ilman kemikaaleja

Päivitetty 12.12.2023

Hoida joulusiivous nopeasti, tehokkaasti ja ilman kemikaaleja Kärcher-höyrypuhdistimen avulla. Katso vinkit nopean ja kemikaalittoman joulusiivouksen tekoon.

Joulusiivous on toisille meistä ilo, toisille taas valtava projekti. Olet sitten innostunut siivoaja tai pakon edessä harjaan tarttuva, Kärcherin laitteilla siivous sujuu nopeasti, tehokkaasti ja ekologisesti.

Höyrypuhdistin on tehokas valinta

Höyry on tehokas puhdistusmenetelmä, sillä se poistaa jopa 99,99 % tavanomaisista bakteereista ja tekee siten asuinympäristöstä hygieenisen ja terveellisen. Kärcherin höyrypuhdistin puhdistaa tehokkaasti lattioiden ja kodin suurien pintojen lisäksi keittiön, kylpyhuoneen sekä saunan ja lisäksi sitä voidaan käyttää myös silityksessä

Tutustu höyrypuhdistimen monipuolisiin käyttömahdollisuuksiin:

Keittiön joulusiivous

Joulusiivous on samalla keittiön joulusiivous. Keittiön joulusiivouksessa keittiö jynssätään lattiasta kattoon. Ja koska keittiössä sattuu ja tapahtuu, leviävät myös tahrat sekä bakteerit ympäri keittiötä. Osansa saavat niin kahvat ja vetimet, seinälaatat, lasipinnat ja synteettiset pinnat kuin liesikupu, tiskiallas ja liesikin.

Kärcherin höyrypuhdistimella teet keittiön joulusiivouksen helposti, sillä höyryn loistava puhdistusteho takaa tehokkaan ja vaivattoman puhdistuksen ilman hankaamista ja kuuraamista.

Lieden ja uunin puhdistus

Kuten seuraavasta videosta huomaat, Kärcherin höyrypesurilla hoidat myös lieden ja uunin puhdistuksen todella helposti ja nopeasti.

Kylpyhuoneen ja saunan joulusiivous

Kylpyhuoneen ja saunan joulusiivous kruunaa joulun, varsinkin jos perheessä asuu innokkaita saunojia. Jokainen tietää, miten mukavaa on ottaa kunnon löylyt puhtaassa saunassa tai peseytyä vastapestyssä kylpyhuoneessa.

Kylpyhuoneessa vietetään muutenkin paljon aikaa ja siksi on tärkeää, että kylpyhuone on aina puhdas ja hygieeninen, ilman kemikaaleja. Kärcherin höyrypuhdistimella saat kylpyhuoneesta tahrattoman puhtaan, sillä se puhdistaa seinälaatat, lasi- ja peilipinnat, ikkunat, kahvat ja vetimet, lavuaarit ja suihkukaapit aina pienimpiä rakoja myöten.

Höyry takaa nopean ja tehokkaan puhdistuksen ja hygienian jättämättä jälkeensä puhdistusaineiden jäämiä tai hajuja.

Höyrypesurilla silität myös joulun juhlavaatteet: katso yllättävätkin puhdistuskohteet

joulusiivous-k-rauta-muut-siivouskohteet-artikkeli

Kärcherin laitteilla saat kotisi höyryävän puhtaaksi nopeasti ja tehokkaasti, mutta tiesitkö, että Kärcherin avulla saat höyrytettyä myös itsesi joulukuntoon?

Voit käytännössä silittää kaikki vaatteesi Kärcherin laitteilla. Parhaat materiaalit ovat keinokuidut, villa sekä siliävät kuidut. Muistathan, että ohuet vaatekappaleet ovat aina kaikkein nopeimmin siliäviä. Jos siis höyrytät paksumpia vaatteita, varaa niiden hoitoon hieman enemmän aikaa. Vaatteiden lisäksi saat nopeasti puhdistettua myös kengät liasta.

Tärkeitä huomioita vaatteiden höyryttämiseen:

Vaatteita ei voi laittaa suoraan päälle, eli varaa vaatteiden kuivumiselle hieman aikaa. Älä käytä höyryttämistä tekonahkaan tai silkkiin. Tekonahka saattaa sulaa ja silkistä saattaa levitä värit.

Joulusiivous tehty? Kokeile höyrypesuria myös näihin

Kun koti ja vaatteet ovat joulukunnossa, voit hyödyntää Kärcher-höyrypesuria huoletta myös seuraaviin kohteisiin:

  • Pakastin
  • Jääkaappi
  • Villamatot (raikasta mattosuulakkeella)
  • Peilit
  • Piparimuotit (irrota kuivunut taikina)
  • Takan luukut

Katso aiheeseen liittyen kuluttajan tekemä tuotetesti Kärcher SC4 Easyfix höyrypuhdistimesta.

Joulun parhaat lahjavinkit

Tutustu

Sauna joulukuntoon! Uusi ilme syntyy pienilläkin muutoksilla

Tutustu
K-Rauta-hero-banner

Parhaat tarjoukset, ohjeet ja ideat suoraan sähköpostiin