K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Kiinnitys ilman poraa

Moni kotona tehtävä kiinnitys voidaan hoitaa helposti ilman poraa. Kiinnitys ilman poraa on helppoa ja nopeaa, kunhan valitset oikean kiinnikkeen oikeaan paikkaan. Tutustu eri kiinnitysvaihtoehtoihin ja hanki sinulle sopivat kiinnitystarvikkeet.

On olemassa lukuisia tilanteita, milloin kiinnittämiseen ei haluta käyttää poraa. Onneksi kiinnitys ilman poraa onnistuu helposti erilaisilla kiinnikkeillä sekä kiinnitystavoilla. Tärkeää on kuitenkin aina muistaa, että mitä painavampia asioita kiinnitetään, sitä enemmän tulee kiinnittää huomiota kiinnitystavan valintaan.

Kiinnitys ilman poraa tarrakoukuilla

Tarrakoukut sopivat helppoon, nopeaan ja kestävään kiinnitykseen sisätiloissa. Tarrakoukut sopivat erilaisille pinnoille ja koukusta riippuen kestävät isompiakin painoja. Tarrakoukut ovat helppoja kiinnittää ja irrottaa jättämättä reikiä tai jälkiä. Muistathan aina tarkisaa, mikä on tarrakoukulle suunniteltu maksimipaino.

Kiinnitys tarroilla ja kiinnityspaloilla

kiinnitys-ilman-poraa-k-rauta-artikkeli

Tarrat ja kiinnityspalat tekevät esimerkiksi taulujen kiinnittämisestä helppoa ja nopeaa. Kiinnityspaloilla voit kiinnittää isompiakin asioita seinille, sillä isoimmat kiinnityspalat kestävät yli seitsemän kilon painoa.

Kiinnitys taulukoukuilla

kiinnitys-ilman-poraa-k-rauta-artikkeli-taulukollaasi

Seinään naulattavat taulukoukut sopivat taulujen nopeaan kiinnittämiseen esimerkiksi kipsilevyseinään. Muista varmistaa, että taulukoukku sopii seinämateriaaliin, johon olet taulukoukkua kiinnittämässä.

Asennusliimalla kiinität esimerkiksi kylpyhuoneessa

Asennusliima on erinomainen kiinnitystapa esimerkiksi kylpyhuoneessa. Kylpyhuoneen kiinnityksissä on oltava tarkkana, sillä laattojen alla oleva vesieristys tulee säilyä ehjänä. Jos siis haluat kiinnittää turvallisesti ja helposti asioita kylpyhuoneeseen, kannattaa kiinnittämiseen käyttää esimerkiksi Cascon asennusliimaa.