K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Viimeistelynaulaimen valinta

Päivitetty 19.09.2023

Hyvä, parempi vai paras? Näppärällä viimeistelynaulaimella kiinnität vikkelästi listat ja paneelit ilman hutilyöntejä. Katso vinkit ja tee onnistunut viimeistelynaulaimen valinta.

Hyvä viimeistelynaulain: FXA 50 -viimeistelynaulain 18G 20–50 mm

FXA 50 -viimeistelynaulain 18G 20–50 mm on alumiinirunkoinen, helppokäyttöinen, kestävä ja kevyt käsitellä. Laitteessa on naulaussyvyyden säätö sekä pehmustettu kärkisuoja, joka pitää huolen siitä, ettei naulattavaan pintaan jää ylimääräisiä jälkiä. FXA Combi -yhdistelmänaulaimen kädensijan kumipinnoite takaa pitävän otteen työskentelyn aikana ja turvakärkimekanismi varmistaa turvallisen työskentelyn estäen vahinkolaukaukset.

Mistä maksat?

Aloittelijankin käteen sopivasta sekä turvallisesta peruslaitteesta, jolla hoituu kodin kevyemmät naulaustarpeet.

viimeistelynaulaimen-valinta-ARTIKKELI

Parempi viimeistelynaulain: Ryobi-viimeistelynaulain 18G R18GN18-0 18V ONE+

Ryobi-viimeistelynaulain 18G R18GN18-0 18V ONE+ on hyvä valinta ahkeralle remontoijalle. Laite käyttää tehokasta AirStrike™-teknologiaa ja Dry-fire lockout -toiminto estää naulaimen käytön lippaan ollessa tyhjä. Viimeistelynaulaimessa on kaksi naarmuilta suojaavaa kärkisuojaa sekä vyökoukku, jonka voi kiinnittää naulaimen oikealle tai vasemmalle puolelle. Jumiutuneiden naulojen poisto onnistuu ilman työkaluja ja led-valo helpottaa hämärässä työskentelyä.

Mistä maksat?

Jämäkästä perustyökalusta, joka suoriutuu vaativammistakin töistä luotettavasti ja tyylikkäästi.

Paras viimeistelynaulain: Makita akkuviimeistelynaulain DFN350Z 18V

Makita-akkuviimeistelynaulain DFN350Z 18V sopii vaativalle harrastajalle. Laitteen tasapainotus tekee pitkäkestoisestakin työskentelystä miellyttävää, AVT-järjestelmä pienentää rekyyliä naulatessa. Tyhjänlaukauksenesto-mekanismi estää liipaisimen painamisen, mikäli lipas on tyhjä. Akun suojausjärjestelmä katkaisee virransyötön automaattisesti akun varaustason ollessa vähissä.

Mistä maksat?

Kovaan käyttöön suunnitellusta laitteesta huippuominaisuuksilla.

Valitse sinulle sopiva viimeistelynaulain: 

K-Rauta-hero-banner

Työkalu kaikkiin tarpeisiin

Etsitkö sopivaa porakonetta vai kaipaatko itsellesi kunnon käsityökaluja kuten sahaa tai vaikkapa vasaraa? K-Raudan laajasta valikoimasta löydät työkalut eri tarpeisiin. Tutustu ja löydä omasi.

Nyt on hyvä aika saada aikaan

Ideat ja ohjeet pintaremonttioppaasta

Hommiin nyt

5% etukoodi, kun liityt K-Raudan remonttiasiakkaaksi

Liity nyt
K-Rauta-hero-banner

Parhaat tarjoukset, ohjeet ja ideat suoraan sähköpostiin