K-Rauta-hero-banner

Tehokkaat ja kestävät EXPERT tarvikkeet ammattikäyttöön

Bosch EXPERT -tarvikevalikoima koostuu kaikkein kehittyneimmistä ja kestävimmistä tarvikkeista kaikille toimialoille ja kaikkiin työtehtäviin. EXPERT-tarvikkeet tarjoavat entistä nopeampaa, siistimpää, tarkempaa ja kevyempää työskentelyä myös vaativimpien materiaalien kanssa työskennellessä.

Tarvikkeet Boschin sähkötyövälineisiin 

Puukkosahanterä Bosch S 922 EHM 150mm

Puukkosahanterä Bosch S 922 EHM 150mm

33,95 € / kpl

ToimitettavissaToimitettavissa, alkaen 2 työpäivää
MyymäläsaatavuusKatso saatavuus myymälöissäMyymäläsaatavuus

Bosch Karbidi teknologia

Boschin karbidi teknologiassa yhdistyy laadukas volframikarbidi sekä markkinoiden kehittyneimmät valmistusmenetelmät. Tämän ansiosta Bosch karbidi tuotteet ovat äärimmäisen kestäviä ja niillä työskentely parantaa myös työkalujen kestävyyttä ja työn tehokkuutta. Boschin volframikarbidituotteille on aina ominaista erityinen lujuus ja kestävyys, jotta ne täyttävät käyttäjien vaativimmatkin pitkää käyttöikää koskevat odotukset haastavimpienkin materiaalien parissa työskenneltäessä.

Boschin karbidihampaat ja karbidikärkiset poranterät on suunniteltu erityisesti materiaaleihin ja käyttökohteisiin perustuvien tarpeiden mukaan, jotta karbidiosan ja tarvikkeen sidos on mahdollisimman luja. Bosch käyttää useita eri tekniikoita tarvikkeiden karbidiosien kiinnittämiseen ja jokainen näistä tekniikoista on kehitetty eri materiaaleja ja käyttötarkoituksia varten. Näin varmistetaan tuotteiden paras suorituskyky ja kestävyys.

expert-bosch-sis-etusivu-krauta-content

Boschin EXPERT-sarjan karbiditarvikkeiden kestävyys ja lujatekoisuus tarkoittaa pitkää käyttöikää sekä suurta rahallista säästöä. Erityisesti ammattilaisten kannattaa miettiä työssään yksittäisen katkaisun tai reiän hintaa. Joissakin käyttökohteissa Boschin karbiditarvikkeet kestävät jopa 50 kertaa pidempää kuin tavalliset tarvikkeet, joten yksittäisen katkaisun tai reiän hinta voi olla karbidi tuotteilla jopa 14 kertaa pienempi kuin tavallisia tarvikkeita käytettäessä.

Boschin karbiditeknologiaa löytyy mm. SDS-Plus 7X ja SDS-MAX 8X poranteristä, EXPERT-puukko- ja pistosahanteristä, monitoimikoneen teristä, reikäsahoista sekä laatta- ja monitoimiporanteristä.

Tarvikkeet jotka hyödyntävät Karbidi teknologiaa 

Boschin timanttiteknologia

EXPERT-sarjan kulmahiomakonetarvikkeet tehostavat kulmahiomakoneilla työskentelyn tuottavuutta. Boschin timanttiteknologialla varustettujen tarvikkeiden avulla säästää aikaa ja saavuttaa parempia tuloksia. Lukuisten rakenneominaisuuksien ansiosta laikkojen kestoikä on jopa 100 kertaa entistä pitempi ja hiontajälki jatkuvasti tasalaatuista.

expert2-bosch-sis-etusivu-krauta-content

Betonia on joskus hiottava pinnan tasoittamiseksi tai valmistelemiseksi seuraavaa työvaihetta varten. Tämä on kuitenkin pölyistä, raskasta ja aikaa vievää. Nopeampi hionta on siksi erityisen tärkeä tekijä. Bosch EXPERT Concrete Grinding Head -hiomalaikassa on ihanteellisen kokoisia timanttirakeita, jotka ovat erittäin tehokkaita ja itsestään teroittuvia. Todellinen innovaatio on kuitenkin hiomalautasten ja pölyaukkojen muotoilu. Tavanomaisiin betonihiomalaikkoihin kertyvä pöly estää niiden täysitehoisen toimivuuden: EXPERT-laikan L-muotoiset hiontasegmentit on optimoitu poistamaan pintamateriaalin tehokkaasti.

Nykyaikaiset keraamiset laatat ovat usein erittäin kovia. Niiden leikkaamiseen tarvitaan laadukas timanttilaikka. Bosch EXPERT HardCeramic -laikassa hyödynnetään Boschin timanttiteknologiaa sekä muita pitkälle kehitettyjä ominaisuuksia, jonka ansiosta ne ovat pitkäikäisiä, poistavat pölyä tehokkaasti ja tekevät erittäin tasaista leikkuujälkeä.

Tarvikkeet Bosch timanttiteknologialla 

Pölytöntä ja tehokasta hiontaa

Työpaikan ilmanlaadun parantamista koskevan lainsäädännön myötä puuntyöstön ammattilaisten työolosuhteet ovat parantuneet merkittävästi. Tehtaissa ja työpajoissa pöly poistetaan tavallisesti sähkötyökaluun liitetyn pölynpoistolaitteen tai työtilojen kattoon ja seinille asennettujen suurten ilmapoistolaitteiden avulla. Mutta entä jos pölyn voisi poistaa ennen sen leviämistä ilmaan?

EXPERT-tarvikesarjasta löytyy Bosch Particle Control teknologialla varustettuja hiomatarvikkeita, jotka takaavat lähes pölyttömän hionnan. EXPERT-M480 hiomaverkot poistavat jopa 4 kertaa tehokkaammin hiontapinnalta pölynpoistojärjestelmään. Hiomaverkko yhdistettynä monireikäiseen hiomalautaseen sekä koneeseen, joka on varustettu imuriliitännällä tai suodattimella. Tämä yhdistelmä päästää äärimmäisen vähän pölyä ilmaan.

expert3-bosch-sis-etusivu-krauta-content

Pölyä on kaikkialla: iholla, vaatteissa, hiuksissa ja hengitysilmassa. Pöly tukkii hiomapaperin ja estää tehokkaan hionnan. Pöly kasaantuu pinnoille ja tunkeutuu kaikkiin tiloihin. Pöly on yksi suurimmista hionnan haittatekijöistä, mutta Boschin Particle Control -järjestelmä eliminoi sen lähes kokonaan. Oikeiden tarvikkeiden avulla voit poistaa pölyn hiottavilta pinnoilta tehokkaasti työskentelyn aikana. Samalla hionnasta tulee nopeampaa ja tarkempaa. Bosch Particle Control -järjestelmän ansiosta saat aikaan sileämpää hiontajälkeä pölyttömästi ja entistä terveellisemmässä työympäristössä.

Pölyttömän hionnan tarvikkeita